Zodia Taur, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

119
0

TAUR 21 Aprilie – 20 Mai. Verbul caracteristic: ”A avea. ”Semn: Pământ / Fix. Cuvinte-cheie: achiziţie, posesiune, tenacitate, materialism, stabilitate, realism,confort, gestiune, materie, aviditate, fertilitate, interes, securitate, bani, încăpăţânare,gelozie, fidelitate, plăcere, finanţe, lăcomie.

Caracteristici generale

Taurul este cunoscut pentru capacitatea sa de concentrare și pentru tenacitatea sa. Acestea sunt probabil cele mai puternice calități ale sale. Taurul obține în general ceea ce dorește prin capacitatea sa de a persevera. El nu lasă niciodată ceva neterminat, lucrează până când este finalizat. Fiindcă gândesc în mod practic, planifică înainte și de obicei își duc scopurile până la final. Este sincer și deschis în majoritatea relațiilor. Învăță bine experienţă.

El este profund și nu crede în scurtături de orice fel. Taurul încearcă să se înțeleagă cu ceilalți, de regulă. Sunt câștigați mai bine prin emoție, decât prin rațiune. El nu este prea critic și îi place să fie el însuși. Este o persoană tolerantă și se bucură de pace și de armonie – mai ales în viața de familie. Taurul este de obicei precaut în tot ceea ce face. Nu este o persoană care crede în luarea de riscuri inutile. Înainte de a adopta o linie de acțiune, va cântări toate aspectele pro și contra. Taurul este statornic. Persoana născută sub acest semn este de obicei o persoană de familie bună – fiabilă și iubitoare.

Acest semnal are o calitate fixă atașată la el, deci așteptați-vă ca lucrurile să se oprească ocazional. Acestea fiind spuse, Taurii nu încep cu intenția de a rămâne blocați. Pur și simplu doresc să se facă lucrurile și această persistență constantă, perseverentă ajunge la încăpățânare. Uneori Taurul este un pic prea încăpățânat. El nu va asculta alte puncte de vedere odată ce și-a format o opinie. Pentru alții, acest lucru poate fi destul de enervant. Taurului, deasemenea, nu-i place să i se spună ce să facă. El devine mai degrabă supărat dacă alții nu îl consideră prea inteligent. Nu-i place să-i spună că se înșeală, chiar și atunci când o face.

Nu-i place să fie contrazis. Unii oameni care se nasc sub acest semn sunt foarte suspicioși față de ceilalți – chiar și față de persoane apropiate de ei. Îi este greu să aibă încredere în oameni pe deplin. De multe ori le este frică să nu fie înșelați sau să se profite de ei. Taurului îi este adesea dificil să uite sau să ierte. Dragostea lui față de lucrurile materiale îl face uneori mai degrabă avar. Marea putere a Taurilor este în stabilitatea lor, loialitatea și determinarea perseverentă.

Taurii vor să-și facă treaba. Ce modalitate mai bună pentru a obține bogățiile pe care le doresc atât de mult?

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI