Afirmațiile săptămânii 12-18 octombrie 2020

56
0

Acesta este săptămâna în care încep o viață nouă.

Luni, 12 octombrie, sunt atent la mine însumi, mă observ și mă apreciez. De azi, îmi place de mine.

Marți, 13 octombrie, mă îngrijesc și mă răsfăț. Pe îndelete, nu mă grăbesc. Observ sentimentul de plăcere, de ”bine” și de încredere în mine însumi pe care mi-l dă faptul că mă ocup de mine.

Miercuri, 14 octombrie, este ziua în care îmi folosesc intuiția. Mă ascult, mă aud și mă urmez. Caut și găsesc vocea interioară. O ascult, o apreciez și sunt recunoscător că este, că sunt. Mă simt orientat și apărat.

Joi, 15 octombrie, mă gândesc la prosperitatea mea. Fac planuri și fac loc în mintea mea pentru a primi belșugul. Cu puterea minții, în liniște, înlătur toate piedicie din mintea mea, scepticismul și teama de eșeac, până rămâne conștiința și siguranța bunăstării.

Vineri, 16 octombrie, este ziua în care dăruiesc iubire, îmi apreciez darurile, îmi amintesc de pasiunile și de pasiunea mea pentru viață. Mă bucur că exist și că îmi pot pune energia în ceea ce mă împlinește și mă bucură.

Sâmbătă, 17 octombrie, trăiesc sentimentul că sunt un partener perfcet, ideal, pentru oricine aleg să îmi fie alături. Aleg cu inima și cu intuiția. Nu mă judec, nu judec pe nimeni. Am încredere că numai binele poate veni din deschiderea totală către omul de lângă mine.

Duminică, 18 octombrie, îmi manifest recunoștința în existență și în existența mea. Universul a fost generos cu mine și îi întorc acestă generozitate cu un sentiment de recunoștință profundă. Meditez și mă sincronizez cu binele, furmosul și tot ce este luminos în lume.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI