Azi aleg

108
0

Din cea mai înaltă stare de recunoștință aleg azi cu încredere, în deplină siguranță, ca totul să se desfășoare prin mine armonios, cu bucurie, pace, dragoste, prosperitate și multă iubire. Azi aleg să iubesc și permit celorlalți să mă iubească. Totul va fi perceput, receptat și emis prin iubire.

Azi aleg sa am încredere totală și profundă în intuiția mea. Sunt pe deplin conștientă că aceasta se revarsă din starea mea de prezență, din centrare. Azi eu sunt centrată în inima mea, în adevărul meu, în acceptarea și blândețea mea, în altruismul și compasiunea mea. Azi aleg ca aceste stări să mă definească pe mine, cât și pe cei  care interacționează cu mine. Armonia, echilibrul, pacea sunt stările pe care eu le aleg să îmi fie fundalul experiențelor pe care le trăiesc azi.

Azi aleg sa respir adânc, profund și simt / știu că totul e bine în întreaga creație. Totul e bine Aici, Acum. Totul e bine în fiecare moment și în fiecare loc în care mă voi afla. Această stare de bine își află rădăcina în intenția inimii mele. Aleg azi ca totul să fie bine în realitatea mea. Percep totul prin filtrul binelui, echilibrului, păcii, iubirii. Declar că totul e bine în fiecare Aici și Acum. Totul e bine în întreaga Creație.

Azi aleg sa fiu conștientă că tot ceea ce vine în realitatea mea prin experiențe mă transformă dezvoltându-mi percepții, capacități și aptitudini. În fiecare zi a vieții mele sunt transformată, mă dezvolt și evoluez constant. Mă re-cunosc într-un proces continuu de amplificare a iubirii și Luminii EU SUNT.

Azi aleg sa atrag în viața mea cu ușurință, bucurie și grație tot ceea ce îmi doresc. Azi atrag Bunăvoința, atrag Armonia, atrag Abundența, atrag zâmbete și îmbrățișări, atrag gânduri și emoții pozitive, atrag oameni și situații care îmi oglindesc încrederea în viață și iubirea, confortul, pacea. Azi atrag Prosperitatea și o simt în și prin tot ceea ce fac.

Azi aleg să-mi umplu Viața cu iubire și să-mi exprim talentele și pasiunile  cu bucurie, astfel încât să aduc permanent prin creativitatea mea, daruri lumii întregi.

Azi aleg să exprim prin toată ființa mea generozitatea și bunăstarea. Inspir și expir prin intenție aceste stări fiind conștientă că în afara mea realitatea devine așa cum e înăuntrul meu. Umplu prin mine  întreaga lume și simt cum toți oamenii devin una cu mine, exprimând și manifestând totul prin aceste stări. Oriunde și oricând voi fi voi dărui și voi primi generozitate, omenie și bunătate.

Azi aleg  sa admir, apreciez și iubesc pe deplin pe cel pe care îl privesc în oglindă. Prin filtrul acceptării îmi admir corpul, trăsăturile, pielea, ochii, gura. Le privesc ca daruri perfecte prin care să–mi exprim experiențele. Azi aleg să văd perfecțiunea templului meu, să-l onorez, să-l accept, să-l iubesc necondiționat.

Azi aleg să zâmbesc, să mă bucur, să mă relaxez, să mă exprim autentic, să creez autentic, să creez inovații, să mângâi și să fiu mângâiată, să simt și să fiu zâmbet, să am succes și reușită, să iubesc și să fiu iubită. Primesc, Aici și Acum, tot ce vine de la Viață. Sunt conștientă că aceasta trimite către mine tot ceea ce am chemat conștient prin intenția/alegerea Spiritului meu liber, suveran.

Alege azi că tu ești Creatorul Vieții. Alege azi O viață 9.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI