Bill Gates: „Înainte să faci ceva perfect, fă ceva perfectibil.”

101
0

Bill Gates nu mai are nevoie de prezentare. Deşi “vedeta” întreprinzătorului de azi este Steve jobs, Bill Gates rămâne exemplul definitoriu pentru expresia “omul potrivit la momentul potrivit”!

William Henry Gates III se naște la Seatle, Washington, SUA la 28 octombrie 1955 ca fiu al avocatului William Henry Gates Sr. și al profesoarei universitare și om de afaceri, Mary Maxwell Gates.

Începe studiile la Lakeside School, una dintre cele mai cunoscute școli din Seattle în anul 1967. Din anul 1973 urmează cursurile universitare la Harvard, dar în anul III renunța la cursuri și împreună cu Paul Allen, prietenul său din copilarie, înființează compania Microsoft în anul 1977. În anul 1980, Bill Gates realizează prima afacere importantă cu IBMpentru 56.000 dolari. Sistemul de operare MS-DOS este disponibil pe PC-urile produse deIBM.

În anul 1985 lansează prima versiune a sistemului de operare Windows. În 1989, lanseazăMicrosoft Office, cea mai populară suită de aplicații de birou.

Din 1986, Microsoft devine companie publică, fiind cotată la bursă. În anul 2000, împreună cu soția sa, înființează fundația de caritate “Bill and Melinda Gates”.

S-a căsătorit cu Melinda French din Dallas, Texas, la 1 ianuarie 1994. Ei au trei copii:Jennifer Katharine (1996), Rory John (1999) si Phoebe Adele (2002).

În anul 2005, regina Marii Britanii îi acordă titlul de “Cavaler al Imperiului Britanic“.

La 15 iunie 2006, Bill Gates își anunță retragerea din Microsoft, începând cu iulie 2008.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI