Bucură-te! VIDEO Text și voce Claudia Escu

37
0

Din cea mai înaltă stare de relaxare și plenitudine interioară îți strig azi cu glas de măreție: BUCURĂ-TE!

Bucură-te de tine, bucură-te de viață, de oameni frumoși, de copii inocenți, de adevărul auzit și rostit.

Bucură-te astăzi de floare, de iarbă, de mare, de soare, bucură-te de brazi și de munți și de pomi înfloriți.

Bucură-te azi de mângâiere, bucură-te de răsfăț, umple-te de merituozitatea de a te zâmbi din orice, de a te bucura din orice, bucură-te și rămâi în frecvența asta, bucură-te pentru felul în care respiri. Inspir, expir și mă bucur, inspir, expir și mă bucur.

Bucură-te azi de creativitate, bucură-te de săruturi și ținere de mână, bucură-te azi de răsfăț gastronomic.

Bucură-te, bucură-te, umple spațiul dinăuntrul tău cu atâta bucurie încât să simți că zâmbetul respiră natural ființa ta. Zâmbetul te-aduce înăuntru, zâmbetul te scoate în afară.

Bucură-te, zâmbește, respiră – sunt lucruri de la sine. Dintr-o asemenea frecvență, dintr-o asemenea frecvență orice ai privi devine frumusețe, orice ai atinge devine creație măiastră. Bucură-te.

Bucură-te de simplitate, bucură-te de ușurință, bucură-te de tot ce înseamnă să meriți să primești Viața și să primești de la Viață.

Bucură-te azi de glasul copiilor, bucură-te de păsările care cântă în geamuri, pe ram, bucură-te azi de picături de ploaie, bucură-te azi poate în timp ce ești în mașină, bucură-te de o melodie, de un cântec nou care îți mângâie ființa prin auz.

BUCURĂ-TE.

Bucură-te de realizări mici ca să ai motive să te bucuri de mai multe ori, bucură-te și sărbătorește-te.

Sărbătorește-te din nenumărate motive: sărbătorește-te pentru că astăzi ai scris cifra 13, bucură-te. Bucură-te, umple-ți spațiul de flori în ghivece și de fiecare dată când le onorezi viața, când le uzi cu apa vieții, bucură-te pentru că pe măsură ce tu le uzi pe ele poți conștientiza că astfel te udă viața pe tine cu bucurie.

Deschide-te. Deschide-te și primește bucuria aceasta, zboară cu ea, înoată cu ea, abandonează-te pe spate, în aer, în apă, în foc, pe pământ. Abandonează-te cu încredere și bucură-te. Bucură-te că ești viu, bucură-te că ești AICI și ACUM, BUCURĂ-TE CĂ TRĂIEȘTI ZIUA ACEASTA.

Bucură-te pentru încrederea și recunoștința pe care le au oamenii față de tine, pe care tu însuți/însăți le ai față de oameni. Bucură-te. Bucură-te din orice, bucură-te din nimic, bucură-te că mă auzi, mă bucur că îți vorbesc. Bucură-te că te vezi cu oameni frumoși, bucură-te că-i îmbrățișezi, lasă-te îmbrățișată, lasă-te îmbrățișat.

Lasă-te luat de mână și plimbat prin magia tărâmurilor albastre. Bucură-te, bucură-te om minunat, bucură-te! Și bucurându-te, creează, creează orice! Scrie două rânduri, spune șase cuvinte, pictează trei culori. Bucură-te creatorule, bucură-te. Tu ești prea-totul a toate câte sunt, tu ești esența lui EU SUNT, ca oricare ființă din multivers, de la cea mai mică piatră, cea mai mică bacterie până la vârful muntelui, până la muntele cel mai înalt. Omule, bucură-te căci toate sunt ale tale. Bucură-te de zâmbet în început de zi, salută soarele la răsăritul lui, îmbrățișează-l în asfințitul tău .

Bucură-te de tot, bucură-te de fiecare secundă, bucură-te de fiecare minut, de fiecare oră, de fiecare zi. Bucură-te de anii respirați, experimentați și trăiți. Bucură-te căci tu ești motivul cel mai înalt pentru care iubirea se manifestă aici și acum. Bucură-te: prin tine, prin tine se întâmplă toate acestea. Bucură-te, Bu-cu-ră-te, BUCURĂ-TE. EU SUNT Bucurie. Eu SUNT.

Ah, Viață, mă bucur împreună cu tine. Mă bucur. Mă bucur.

 


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI