Bună seara, sufletul meu

108
0

Te invit prin intenție clară, pură și simplă să ne așezăm împreună în prezență într-o stare de bine, în ceasul ăsta de seară. Am trăit împreună astăzi unicitatea, autenticitatea și magia evenimentelor de azi. Am întâlnit oameni care au șoptit ori au țipat, care ne-au zâmbit ori s-au încruntat. Și i-am primit pe toți în iubirea noastră, fiind conștienți că fiecare se află pe o treaptă a propriei evoluții.

Am experimentat succesul și eșecul, știind că ni s-a oferit Viață  azi mai mult decât am cerut. Ni s-a oferit ceea ce credem că merităm.

Din ceea ce numim azi eșec, mâine poate țâșni cel mai mare succes. Avem încredere. Rămânem ancorați în credință, știind că atunci când ne e frică, avem la îndemână alegerea de a permite curajul, Eu sunt curaj! Eu sunt.

Am fost mângâiați, am fost certați ori felicitați, tocmai pentru a simți ceea ce trăiesc cei care primesc aceleași lucruri de la noi. Am creat, am învățat, am citit ori ascultat pentru a umple spațiul nou care se creează zi de zi în noi înșine. Am adus noutatea în viață azi și ne-am eliberat de vechi. Am ajutat și am primit ajutor. Am fost blânzi și calmi, ne-am agitat pe ici pe colo, tocmai pentru a exersa și mai mult blândețea și calmul. Am reușit azi să ne descoperim mai mult.

Ne-am descurcat minunat. Nu ne rămâne decât să acceptăm cu blândețe imperfecțiunile experimentate și să ne onorăm cu recunoștință atributele divine pe care le-am exprimat prin Măiestria EU SUNT. Am învățat azi împreună! Am trăit! Am experimentat NOUL! Ne-am descurcat minunat! E timpul să ne retragem în somn, zâmbind, satisfăcuți, împliniți și să ne pregătim de o 9 zi.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI