Claudia Escu: Nu toți vă sunt oglinzi

48
0

Dragilor, împărtăşesc azi cu voi, o lecţie minunată de viaţă.
Şi vă semnalez şi vouă ACUM, că nu toţi cei ce vă apar în cale vă sunt oglinzi! Ei pot fi şi teste de confirmare că aţi învăţat foarte bine o anumită lecţie. Că v-o însuşiţi şi v-o asumaţi! Nu continuaţi să vă răniţi prin răniţii care apar în viaţa de zi cu zi.
Iesiţi, plini de curaj, de sub controlul egoului!
Daţi-vă jos de pe superficialul piedestal, în care vă erijaţi în purtători de cuvânt ai altora! Eliberaţi-vă de controlul altora şi renunţaţi să-i mai controlaţi pe alţii. Aceasta este o manifestare a FRICII, nu a IUBIRII.
Câtă vreme vei avea nevoie să domini, să controlezi, să manipulezi, accepta-ţi vulnerabilitatea, onoreaz-o şi iubeşte-o! Mai apoi, acceptă-te, onorează-te şi iubeşte-te!
Tu, cel care te laşi controlat, adu-ţi aminte cine eşti! Întreaga armonie stă în echilibru! Chiar crezi că Universul a creat ierarhii? Demascaţi-vă! Prindeţi aripi! Priviţi-vă pe voi şi pe ceilalţi! Cu cât va veni cineva în faţa ta să-şi manifeste „puterea” şi „controlul”, cu atât să ştii că e slab, extrem de vulnerabil. Viceversa este egală.
Nu poţi iubi pe nimeni, până nu ai ajuns să te iubeşti pe tine! Nu reuşeşti să ai încredere în nimeni, până când tu însăţi nu te încrezi în tine! Nu poţi adresa nimănui CUVÂNTUL, până ce tu însăţi, nu ţi l-ai însuşit. Fii Duh Sfânt, purtător de Iubire de Sine şi Semeni!
Iubiţi-i pe cei care se manifestă astfel! Sunt într-atât de răniţi! Şi au nevoie de într-atât de multă IUBIRE!
Mai apoi, rogu-vă, iertaţi-le permanenta competiţie! Au nevoie în sfârşit de LOCUL 1. Păcat că înafara lor! Căci înăuntrul lor, prin iubire de sine, e mereu – ACUM – pe primul loc.
Renunţaţi la simulare, la rigidităţi şi abţineri. Adevărat este că vă creaţi Viitorul ACUM. Şi va veni un timp, când nu veţi stii ce bumerang s-a intors asupra voastră!
Lăsaţi-vă cuprinşi de Prietenie, Onestitate, Transparenţă, Solidaritate, Comuniune, Armonie, Bucurie, Abundenţă ÎMPREUNĂ! Nu separaţi ÎNTREGUL prin FRICĂ, ci amplificaţi-l cu/prin/pentru IUBIRE fără condiţii!
Plină de smerenie, armonie şi pace, vă trimit binecuvântări!

Claudia Escu


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI