Claudia Escu

13
0

CLAUDIA ESCU este trainer, strateg intuitiv și mentor în metafizică personală, cu peste zece ani de experiență în domeniile cercetării sinelui, ale formării personalității și ale revelării zonei subtile ale relației dintre predispozițiile spirituale și destinul manifestat.

Poți urmări câteva din mesajele audio ale Claudiei Escu aici:CANAL YOUTUBE CLAUDIA ESCU

Pagina Facebook ”0 VIAȚĂ NOUĂ” CLICK AICI 

INTERVIU CLAUDIA ESCU în revista Avantaje:

”Profesoara de fericire”

După o carieră construită în jurul lumii cifrelor și al afacerilor, o mamă se descoperă pe sine și face o schimbare radicală, devenind mentor și trainer.

Claudia Escu a ales, cu un curaj rar întâlnit pentru o mamă cu doi copii, o schimbare profesională totală – descoperindu-se pe sine „o iubitoare de oameni, de frumos, de zâmbet“, devenind dintr-un om al cifrelor, terapeut şi mentor al proceselor de evoluţie şi revoluţie spirituală.

„Pe la vârsta de cinci ani, când eram întrebată ce-o să mă fac atunci când o să fiu mare, răspundeam zâmbind <<profesor de fericire>>. De atunci tot predau zâmbete.

Povestea mea e complicat de simplă. Copil de provincie care odată ajuns, la 14 ani, în București, își dorește să schimbe lumea. Şi care află că lumea îl schimbă pe el.

Ca formație sunt un om de business, de cifre, de economie care s-a trezit într-un labirint social, într-un post de director care nu mă reprezenta. Aducea bogăție, însă nu prosperitate. A fost nevoie de câteva zile de contemplat, de recunoaștere și de reorganizare, pentru o decizie: m-am reorientat valorificând experiența mea pe alte paliere de cunoaștere.

Am decis că sunt mai mult decât un robot. Că sunt Om, care se bucură de cine e, își stabilește clar, pur și simplu, pasiunea și, mai apoi, face din asta o meserie. Aici a început atât evoluția, cât și revoluția mea interioară ca femeie. După ce mi-am adus aminte cine sunt, am pornit să mă recreez şi am decis să trezesc, la rândul meu, conștiințe și suflete.

Apoi, am început să dezvolt o serie întreagă de proiecte de terapie şi mentorat, din iubire de sine și semeni. Orice proiect legat de oameni are nevoie de viziunea unui antreprenor, astfel încât am pornit proiecte de conștientizare pe diferite nișe sociale, adresându-mă atât angajaților, cât și angajatorilor, oamenilor simpli şi intelectualilor, părinților şi profesorilor, familiilor şi părinților singuri, copiilor şi vârstnicilor, femeilor şi bărbaților deopotrivă.

Treptat, ele s-au cristalizat pe două direcţii: Life Coaching, având la bază cunoașterea Cheilor Genelor, Respirația Conștientă, Activarea Copilului Interior, Activarea Feminității şi Atingerea Originală, precum şi ”Academia Escu” care vrea să implementeze o transformare reală a vieții individului folosind Inteligenţa Emoțională, Autovindecarea prin Conștientizare şi Școala de Înțelepciune.

Mi-am aflat pasiunea și misiunea, iar de aici totul a fost din nou… complicat de simplu, căci m-am specializat pe ceea ce studiam de o viaţă, natura umană, şi m-am încadrat ca terapeut în diferite specializări, public speaker şi trainer. În timpul acesta, am devenit mamă a doi copii minunați care mi-au oferit echilibrul necesar şi soluţia acestui echilibru.

Am început să le vorbesc oamenilor despre niște concepte clare, pure şi simple, bune de aplicat în viaţă şi am văzut vieți de oameni transformate total. Bucuria adusă de proiectele mele este interesul cu care sunt primite şi susținerea de care se bucură, dar şi faptul că lucrez alături de oameni minunați: juriști, psihologi, sociologi, medici, pedagogi, actori, terapeuți şi că formăm împreună o bază a unei comunități într-o permanentă creştere.“

Autorul interviului: Adrian Cîlțan


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI