Cum ne oglindim în ceilalți și cum ne conducem viața în funcție de acest lucru

249
0

”Nu poţi iubi pe nimeni, până nu ai ajuns să te iubeşti pe tine! Nu reuşeşti să ai încredere în nimeni, până când tu însăţi nu te încrezi în tine! Nu poţi adresa nimănui CUVÂNTUL, până ce tu însăţi, nu ţi l-ai însuşit. Fii Duh Sfânt, purtător de Iubire de Sine şi Semeni!
Iubiţi-i pe cei care se manifestă astfel! Sunt într-atât de răniţi! Şi au nevoie de într-atât de multă IUBIRE!” spune mentorul în metafizică personală Claudia Escu într-o invocație audio utilă pentru recâștigarea imaginii și iubirii de sine.

NU TOȚI VĂ SUNT OGLINZI


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI