De ce nu chemi prin intenţie realitatea pe care o meriţi?!

446
0

De ce nu chemi prin intenție realitatea pe care o meriți?!

Azi îţi scriu despre simplitatea invocaţiei, despre cum să chemi lucruri, oameni și situaţii în viaţa ta de zi cu zi, în realitatea și în sufletul tău.

Ca să chemi, mai presus de toate, trebuie să auzi chemarea. Iar ca să o auzi, e nevoie doar să îţi deschizi inima.

Prin inimă fiinţăm emisia şi recepţia energiilor Universului. Tot prin puterea inimii tale experimentezi un întreg spectru de trăiri pentru a preamări Spiritul. Renunţând la puterea inimii tale în favoarea altora, ai uitat de potenţialul creator de realitate al intenţiilor tale. Intenţiile, chemările tale sunt asemeni unei baghete magice. Tu eşti Magicianul. Sunt asemeni unei trambuline care te propulsează către niveluri de frecvenţă uluitoare pentru timpurile pe care le trăieşti.

Diferenţa dintre cel care foloseşte din plin intenţiile lui pentru a chema către el realitatea şi cel care nu o face, se evidenţiază prin realitatea trăită, prin uşurința şi zâmbetul plin de pace cu care curge prin viaţă.

Și tu poţi fi la fel! Nu ai nimic în plus sau în minus. Deţinem cu toţii același potenţial de transmutare prin asumarea stării de creator al realităţii.

Să nu mă crezi pe cuvânt până nu experimentezi chemarea! Fă-o din toată puterea inimii tale! Foloseşte-ți intenția inimii tale.

Deschide-ţi inima azi şi cheamă omul care ţi-e drag, lucrul pe care simți că îl meriți, situația/contextul plin de armonia descrisă prin unicitatea ta.

Ca să chemi, amintește-ţi chemarea inimii tale! Atât de simplu e, încât devine imposibil în lumea aceasta complicată.

De ce nu chemi prin intenția inimii pacea?! Te-ar cuprinde în cea dintâi îmbrăţişare a mamei.

De ce nu chemi prin intenţia inimii bucuria?! Ai deveni zâmbetul vieţii care se revarsă prin tine.

De ce nu chemi prin intenţie dragostea?! Te-ai cufunda în lumea celuilalt şi ai respira cu el.

De ce nu chemi omul?! Cu vulnerabilitatea, transparența și inocența unui copil să o faci. Cine nu ar răspunde copilului?!

De ce nu chemi abundența?! Meriți prea plinul Vieții trăit cu ușurinţă, bucurie şi grație.

În pacea infinitului intenţiile tale sunt chemări. Auzi şoapta-ecou a Universului „Facă-se Voia Ta!” şi mai apoi exprimă-ţi-o prin intenţie, prin chemare.

Alege-ţi un exerciţiu cu care rezonezi pentru a te ancora în credinţa chemării.

Se spune că e nevoie de minim 21 de zile pentru a crea o cale neuronală nouă. Minunat! Atunci alege ca pentru următoarele 28 de zile, să îţi pui intenţia de a atrage în realitatea ta ceea ce simţi că îţi lipseşte.

Descrie detaliat în prima zi ce intenţionezi să chemi, mai apoi, în celelalte zile conferă-ţi un spaţiu şi un timp al tău pentru a scrie sau a contempla detaliile a ceea ce ai chemat în manifestare.

Eu, personal folosesc des vizualizarea creativă. Nu te îndoi, rămâi în inocenţa copilului care se bucură de joc şi permite Vieţii / Universului să trimită către tine răspunsul. Poţi să fi sigur că orice chemare din inimă are răspunsul ei.

E suficient să trăieşti diferenţa dintre vremurile în care erai un simplu instrument manevrat de puterea intenţiilor altora, şi timpul în care, încrezător şi asumat, devi instrumentul creator al propriei realităţi. Şi toate acestea pot fi înfăptuite prin intenţie – bagheta care îţi exprimă magia.

Dă-ţi voie să devi Magician prin intermediul intenţiilor tale!

Intenţia ţi-e voia! Voia ţi-e destinul! Tu eşti Magicianul! Magia există!


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI