Despre natura divină a femeii

166
0

O meditație și o invitație la trezirea spirituală a femeii într-un editorial audio de Claudia Escu, mentor în metafizica personală.  ”Dragă Femeie, cunoaștem cenzurarea și mutilarea pe care le-ai cunoscut de-a lungul a mii de ani. Încă simțim reprimarea, nedreptatea și separarea copleșitoare, care ți-au condiționat manifestarea stării de Regină. Nu ne mai întrebăm unde ți-e magia, unicitatea și geniul. Ne doare prea tare…”  spune autoarea în meditația audio de mai jos.

Claudia Escu: ”Pentru că simți cum trece viața printre anii tăi și pentru că suferi mocnit, în tăcere, supusă, am decis azi să te mângâi blând cu aducerea aminte a propriei treziri.
În jurul fiecărei femei se clădește un regat. Tu, femeie, ai uitat asta! Bărbatul însuși are nevoie să-i aduci aminte. „Fără regină, nu există rege!”.

Ascultă mesajul complet aici:

 

”EȘTI O REGINĂ”

Claudia Escu este un apreciat mentor în metafizica personală din România, conferențiar și autor în domeniul evoluției spirituale. Poți urmări activitatea Claudiei Escu pe pagina Facebook Magia România și pe pagina Facebook 0 Viață 9.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI