Ești perfectă, ești perfect

155
0

Oprește-te o clipă! Ești perfectă. Ești perfect. De când nu ai mai auzit asta? Ești minunată. Ești minunat. PUR ȘI SIMPLU. Te rog să te mângâi profund cu toate complimentele pe care le știi, chiar mai inventează unele pentru tine. MERIȚI!!

Și, dacă printr-o împrejurare mai apare cineva care NU te vede astfel, roagă-l zâmbind, să te mai privească o dată. Cere-i cu multă Iubire „Vezi Lumina din Mine! Eu sunt tu.” Aceleași dureri… Aceleași lacrimi… Aceleași doruri… Aceleași așteptări… dezamăgiri, bucurii, împliniri… Și, într-un mod MIRACULOS, vei simți Lumina în ochii celuilalt. I-ai adus aminte de el, aducându-i aminte de Tine.

OPREȘTE-TE din când în când! Apoi continuă-ți Drumul de Lumină și Iubire. Marea taină a Vieții: când mergi înainte, urci de fiecare dată spre cel mai înalt potențial al tău.

Și te mai rog ceva: conferă-ți cu blândețe dreptul divin din naștere, acela de a fi UNIC, MIROBOLANT, PERFECT… Deții deja tot ce ai nevoie. Tu ești un Univers nelimitat. Adu-ți aminte cine ești, Iubire! Eu sunt Tu. Te recunosc, te merit și te onorez cu recunoștință exact așa cum ești – PERFECT.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI