Acasă Eu fac

Eu fac

Eu fac minuni. Atunci când eu pun laolaltă, piesă cu piesă, sufletul, personalitatea sau mentalitatea unui om, iar apoi acel om se ridică de jos, din abisurile disperării și merge drept, puternic și cu încredere pe drumul destinului său unic, aceasta este o minune. 

Eu spun mereu că în fiecare om așa-zis ”obișnuit” zace o minune de om care vrea să iasă la lumină. Aici intervin eu. Aici ajut. Eu fac dintr-un om, o minune de om.

Eu fac dintr-un om care crede că suferă de singurătate, un om care se bucură de solitudine ca de o sursă infinită a puterii sale interioare. Astfel, știind că solitudinea este putere, și nu slăbiciune, omul nostru devine un magnet pentru cei care vor să afle secretul puterii sale. În felul acesta, nu mai este niciodată singur.

Eu fac dintr-un om care crede că se află sub blestemul sărăciei, un om care se simte atât de bogat, încât bogăția îl binecuvântează, îl caută și se revarsă asupra sa și a celor dragi lui, ca o avalanșă de bucurii.

Eu fac din femeia care doarme somnul unei lipse de încredere în ea însăși, sau care se zbate în coșmarul dependenței de un bărbat, o femeie conștientă, trezită la realitatea minunii care este.

Eu fac speranță din deznădejde. Fac noroc din  piază-rea și arăt un destin acolo unde omul nu mai vede nici o cale.

Eu fac om din ne-om.

Hai să vorbim și să vedem ce pot eu să fac pentru tine.

CLICK AICI