Acasă Eu sunt

Eu sunt

Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă.

Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești.

Sunt trainer, specialist în medicina quantică, consilier în dezvoltare personală, coach-strateg intuitiv de viață.

Îți pun la dispoziție cunoștințele și experiența dobândite prin studiu și certificări  internaționale, prin zecile de cursuri și conferințe din România și din lume. Dar, mai ales, îți ofer certitudinea transformării tale.

Zeci, poate sute de oameni s-au lepădat de idei false, iluzii și blocaje de tot felul, pentru a începe o viață nouă cu toată energia pe care ți-o poate da conștiința puterii personale. Am văzut schimbarea cu ochii mei. Este o schimbare inițiată, încurajată și susținută de mine, cu mijloacele și ”uneltele” pe care le dețin.

Aceste mijloace îți stau la dispoziție și ție din momentul în care ai decis că vrei să începi o viață nouă și mă vrei alături de tine ca ghid, mentor și educator.

Sunt creator de concepte.

Creez și îți pun la îndemână instrumente metafizice, cum ar fi invocații, afirmații, ”rugăciuni” și mantre personalizate, adecvate fiecărui caz și situații. Ca oameni, simțim în mod natural nevoia unor ritualuri de apropiere și comunicare cu ceea ce numim ”absolutul”, ”divinul” sau ”Dumnezeu”. Te ajut să te așezi în armonie cu imanentul, în deplin acord cu personalitatea și capacitatea ta de a te deschide către spiritualitate. Pacea interioară și sentimentul armoniei cu Universul sunt instrumente utile și puternice pentru revelarea adevăratului ”eu”, ceea ce este întotdeauna benefic pentru personalitatea ta.

Sunt trainer și specialist în medicină quantică.

Prin ședințele de evaluare și de conștientizare a adevăratelor tale dezechilibre, te pot susține să rezolvi, uneori, pe loc, probleme pe care le considerai imposibil de soluționat. În plus, te pot ghida spre un proces personalizat și accelerat de auto-vindecare, care îți poate schimba viața în bine pentru totdeauna.

Sunt consilier în dezvoltarea personală.

Încă de la primele discuții putem identifica domeniile care frânează evoluția ta ca om, fie că este vorba de relații, de programe și tipare mentale nocive sau de stabilirea unor țeluri ne-adecvate personalității tale. Te îndrum într-un proces de trezire, conștientizare și asumare, pentru a debloca și declanșa procesul natural de auto-vindecare. O viață nouă începe întotdeauna cu înțelegerea și detașarea naturală față de vechile suferințe și obiceiuri ne-benefice.

Sunt terapeut în terapii complementare.

De multe ori, un singur fel de terapie rezolvă parțial probleme sufletești sau de mentalitate. Atunci când lucrezi cu mine îți pun la dispoziție cele mai adecvate ”unelte” pentru vindecare, din toate domeniile terapiilor alternative, într-un ”mix” personalizat, astfel încât să fii sigur că nu rămâi ”sclavul” unei anumite terapii după ce te-ai vindecat, înlocuind o dependență cu alta.

Te invit să faci primul pas spre viața nouă pe care ți-o dorești. Contactează-mă.

Alternativ, citește și urmărește materiale scrise, audio și video pe care le public aici. Nu o dată, cuvintele mele au provocat revelații care au declanșat nevoia oamenilor de a-și schimba viața în bine.

Urmărește și postările mele de pe Facebook pentru a fi la curent cu programul conferințelor și al lansărilor de carte sau podcast-uri.

Îți mulțumesc că urmărești activitatea mea.

Cu drag,
Claudia Escu
Mentor, consilier și strateg intuitiv