Liber. Creator. Fericit.

224
0

Azi aleg să călătoresc spre valoarea mea personală înțelegând că EU SUNT un suflet valoros. Mă caut prin experinețele de până acum și observ că pe măsură ce nu m-am simțit în siguranță, mi-am creat mecanisme de protecție prin care m-am ascuns de ceilalți. Le-am făcut pe plac nemaifiind EU, doar ca să mă accepte.

Întotdeauna omul a căutat să fie iubit și apreciat. Nemaifiind sigur pe iubire, s-a rezumat la apreciere – la a fi acceptat. Și astfel s-a ascuns sub un infinit de măști, uitând cine e.

Repet azi ca să-mi aduc aminte: EU SUNT TOT CE ALEG SĂ FIU EU SUNT. Și mă apreciez și mă stimez pe deplin. Atât cât mă cunosc, mă iubesc, mă accept și mă iert. Și mă cunosc din ce în ce mai mult.

Tot ceea ce cunosc în mine este unic și extrem de valoros: acum simt, iubesc, creez, zâmbesc, mângâi, vorbesc. Tot ceea ce EU SUNT este extrem de valoros.

Aleg să mă arăt lumii exact așa cum sunt, într-un proces de descoperire a tuturor comorilor care-mi formează valoarea ființei. Eu sunt valoare prin acțiunile mele, prin gândurile și stările mele. Eu sunt expresia vieții autentică. Eu sunt forma pe care o ia energia Vieții. Ea se exprimă prin mine. Energia ei mă servește.

Dintr-un spațiu de centrare, de încredere în propriile mele capacități, de siguranță și confort, mă declar VALOARE; mă declar demnă de a fi iubită, primită, acceptată exact așa cum EU SUNT. Și în același timp primesc în inima mea pe oricine ca fiind la fel de demn de a fii iubit, primit, acceptat și apreciat exact așa cum este.

Aleg să mă exprim (pe mine) autentic, transparent, conștientizând că mă merită doar aceia care mă primesc oricum – NECONDIȚIONAT.

Eu sunt VALOARE, eu sunt.

Eu sunt demn de IUBIRE, eu sunt.

Eu sunt CAPABIL de orice, eu sunt.

Eu sunt TOT ce aleg să fiu.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI