MIERCURIADA 2018 – prima serie de întâlniri-eveniment pentru eliberarea întregului tău potențial în anul nou

71
0

miercuriada

MIERCURIADA 2018  / 0 Viaţă 9 cu Claudia Escu: Întâlniri-eveniment săptămânale pentru armonizare și energizare la început de an

MIERCURIADA 2018 este o serie de întâlniri-confenințe-eveniment susținute de Claudia Escu care au loc în fiecare zi de miercuri seara, în București, și au ca scop activarea potențialului participanților la început de an și la început de an astral.

La Miercuriadă se desfac blocaje, bariere și probleme subtile formate anul trecut, pentru ca în anul 2018 particpanții să-și poată manifesta nestânjeniți, pe deplin și cu întreaga energie, obiectivele pe care și le-au stabilit.

MIERCURIADA începe în 24 ianuarie și are loc în fiecare miercuri, între orele 18.30-21.00, în București, Strada Nicolae Leonard, numărul 3, Sector 2, Bucureşti (zona Arena Naţională), la centrul de educație Tibis Elixir, iar donația recomandată pentru eveniment este de 55 de lei.

Se va lucra cu o serie de instrumente pe amprenta cheii genetice active din ziua evenimentului, cum ar fi: Yi King, Human Design, Cheile Genelor, Astrologie, Numerologie, Eneagrama şi altele.


ÎNSCRIERI LA EVENIMENTUL MIERCURIADA 2018 din 24 ianuarie: 

La telefon: +40744.314.711

Prin e-mail: oviata9@yahoo.com


DESPRE CLAUDIA ESCU

Îndrumător în acest proces de trezire a potenţialului va fi Claudia Escu, creatoarea unor concepte şi proiecte de Educaţie şi Evoluţie. Experienţa ei cuprinde cercetare în domeniul medicinii cuantice, pasionată de genetică, studii de terapii integrative şi nutriţie, şi coordonatoarea teoretică şi practică, la nivel naţional, a Conceptului O Viaţă 9 în calitate de strateg intuitiv, consilier, trainer şi coach.

DATA
Din 24 ianuarie, în fiecare miercuri, între orele 18.30-21.00

LOCAȚIA
Ne întâlnim la Tibis Elixir, Strada Nicolae Leonard, numărul 3, Sector 2, Bucureşti (zona Arena Naţională).

PREȚUL
Donaţia recomandată este de 55 ron, pentru acoperirea costurilor de organizare.


 

ÎNSCRIERI LA EVENIMENTUL MIERCURIADA 2018 din 24 ianuarie: 

La telefon: +40744.314.711

Prin e-mail: oviata9@yahoo.com


DESPRE MERCURIADĂ
Suntem într-un an 11 care exprimă activarea Intuiţiei, conexiunilor psihice şi manifestărilor concrete. Este asemuit unui portal între lumea spirituală şi cea fizică, între dorinţa interioară şi materializarea exterioară, între inspiraţie şi manifestare.

În 2018 cele mai înalte intenţii ale tale se realizează cu viteza iubirii. Eu simt că este anul marilor descoperiri, al inovaţiilor şi al precedentului. Iată de ce consider bine venită această intenţie pe care am numit-o Mercuriadă.

Sunt un cititor de simboluri. Iubesc să descifrez viaţa prin intermediul acestora, dar în acelaşi timp le folosesc pentru a amplifica valoarea momentului ACUM şi a susţine reuşita acţiunilor concrete.

De aceea, aleg să te invit într-o aducere împreună de Cunoaştere şi Re-Cunoaştere, prin intermediul căreia să ne integrăm într-un nucleu, care are menirea de a genera o comunitate de Trezire şi Manifestare.

Astfel, utilizând principiul diagramei Yi King – Roata Vieţii, pe care personal o folosesc în propriul meu program de decondiţionare, vom păşi prin fiecare poartă a designului uman, prin fiecare cheie genetică care se desfaşoară secvenţial pe parcursul unui an întreg.

Am ales ziua de Miercuri ca fiind reprezentativă unei astfel de aduceri împreună, tocmai datorită influenţei acestei planete care exprimă capacităţile mentale, flexibilitatea şi adaptabilitatea fiinţei umane, manifestate prin abilitatea de comunicare şi diplomaţie. Mercur reprezintă comunicare, inteligenţă, principiul tainic al legăturilor, al mişcării, al adaptării. Mai mult decât atât Codonul START care deschide acest nou ciclu, se activează pe 22 ianuarie, ceea ce înseamnă că începem Călătoria cu primul pas. Vom petrece împreună activări, conştientizări şi împărtăşiri valoroase, care se vor amplifica prin puterea egregorului creat de noi toţi – Împreună.

Îţi voi pune la dispoziţie grafice, cărţi şi informaţii adunate de-a lungul timpului cu scopul de a facilita îndrumarea pe Cale. Vom păşi prin intermediul fiecărei chei genetice săptămânal şi vom activa în noi înşine portalurile Vieţii de la nivelul ADN-ului nostru, prin care vom urca în frecvenţa Potenţialului cel mai înalt.
Vino începând de miercuri, 24 ianuarie, la o întâlnire despre activarea potentialului tău, prin intermediul căreia să afli cum îţi poţi valorifica darurile, dar şi cum să îţi accepţi cu blândeţe umbrele care se pun în calea evoluţiei tale. Vom lucra cu o serie de instrumente pe amprenta cheii genetice active din ziua întâlnirii noastre, cum ar fi: Yi King, Human Design, Cheile Genelor, Astrologie, Numerologie, Eneagrama şi altele.

Mercuriada reprezintă o Cale de auto-explorare, cunoaştere şi dezvoltare personală care îţi va transforma percepţia asupra ta şi a realităţii tale!

Vom menţine ca unitate de măsură a cuantificării frecvenţei la care ne raportăm în viaţa de zi cu zi, singurul instrument prin intermediul căruia să ne conectăm unii cu ceilalţi – Iubirea. Te aştept să parcurgem împreună seri de Magie a re-găsirii unicităţii fiecăruia dintre noi, acceptând, integrând şi binecuvântând fiecare aspect al nostru.

Fie ca totul să se manifeste cu viteza Iubirii din noi!


 

ÎNSCRIERI LA EVENIMENTUL MIERCURIADA 2018 din 24 ianuarie: 

La telefon: +40744.314.711

Prin e-mail: oviata9@yahoo.com


 


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI