Nu toți oamenii vă sunt oglinzi

146
0

Dragilor, împărtasesc azi cu voi, o lecție minunată de viață.

Și vă semnalez și vouă ACUM, că nu toți cei ce vă apar în cale vă sunt oglinzi! Ei pot fi și teste de confirmare că ați învățat foarte bine o anumită lecție. Că v-o însușiți și v-o asumați! Nu continuați să vă răniți prin răniții care apar în viața de zi cu zi.

Ieșiți, plini de curaj, de sub controlul egoului!

Dați-vă jos de pe superficialul piedestal, în care vă erijați în purtători de cuvânt ai altora! Eliberați-vă de controlul altora și renunțați să-i mai controlați pe alții. Aceasta este o manifestare a FRICII, nu a IUBIRII.

Câtă vreme vei avea nevoie să domini, să controlezi, să manipulezi, acceptă-ți vulnerabilitatea, onoreaz-o și iubește-o! Mai apoi, acceptă-te, onorează-te și iubește-te!

Tu, cel care te lași controlat, adu-ți aminte cine ești! Întreaga armonie stă în echilibru!

Chiar crezi că Universul a creat ierarhii? Demascați-vă! Prindeți aripi! Priviți-vă pe voi și pe ceilalți! Cu cât va veni cineva în fața ta să-și manifeste „puterea” și „controlul”, cu atât să știi că e slab, extrem de vulnerabil. Viceversa este egală.

Nu poți iubi pe nimeni, până nu ai ajuns să te iubești pe tine! Nu reușești să ai încredere în nimeni, până când tu însăți nu te încrezi în tine! Nu poți adresa nimănui CUVÂNTUL, până ce tu însăți, nu ți l-ai însușit. Fii Duh Sfânt, purtător de Iubire de Sine și Semeni!

Iubiți-i pe cei care se manifestă astfel! Sunt într-atât de răniți! Și au nevoie de într-atât de multă IUBIRE!

Mai apoi, rogu-vă, iertați-le permanenta competiție! Au nevoie în sfârșit de LOCUL 1. Păcat că înafară lor! Căci înăuntrul lor, prin iubire de sine, e mereu – ACUM – pe primul loc.

Renunțați la simulare, la rigidități și abțineri. Adevărat este că vă creați Viitorul ACUM. Și va veni un timp, când nu veți știi ce bumerang s-a întors asupra dumneavoastră!

LAȘAȚI-VĂ CUPRINȘI DE Prietenie, Onestitate, Transparență, Solidaritate, Comuniune, Armonie, Bucurie, Abundență, ÎMPREUNĂ! Nu separați ÎNTREGUL prin FRICĂ, ci amplificați-l cu/prin/pentru IUBIRE FARĂ CONDIȚII!

Plină de smerenie, armonie și pace, vă trimit binecuvântări!


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI