Să fugi de Frică înseamnă să fugi de Viață

265
0

Nu-i nevoie de multe cuvinte să spui „Mi-e frică”, ci de multă iubire să afirmi „Mă iubesc”.

Ne naşte viața şi învățăm să trăim în dualitatea Frică/Iubire. Aceste două polarități ne izbesc şi ne atrag în experiențe, care asumate şi însuşite pe deplin, ne oferă evoluție- atât personală, cât şi spirituală. Să fugi de frică înseamnă să fugi de Viață.

Cu Iubirea la fel, deşi pare că e mai simplu. Câți dintre noi nu fugim de frică, tânjind Iubirea? Sau câţi nu fugim de Iubire din frică? Nu există om care să nu fi trăit frica. Asemeni iubirii, e parte din procesul Vieții. E nevoie doar de o raportare diferită la frică. Nu o putem anula ca realitate, dar ne putem schimba percepția față de ea.

Astfel, însăşi realitatea va fi transformată. Personal îmi percep frica asemeni unui act desăvârșit de introspecție din care pot genera nenumărate conștientizări.

Te invit să vizualizezi frica într-o formă nouă – generator de multiple potențiale. Însăşi frica conferă naturii umane umbre. Şi nu ne e nouă frică şi de umbra noastră?!

Dar ce se întâmplă atunci când simțind-o, o primesc, o integrez şi îi accept darul – potențialul de a mă ridica în frecvență deasupra fricii.

Cu multă blândețe adaug că tuturor ne e frică. Încă din copilărie începe condiționarea noastră ca ființe umane. Şi din aceasta rezultă Frica. Lise Bourbeau face trimitere în cartea ei la vâsta de 3 ani când prin frică ne însuşim rănile primordiale cu măştile comportamentale specifice.

Frica produce răni. Frica susține starea de victimă. Frica te îndepărtează de adultul merituos care poți fi.

Raportându-mă la psihologia transcendentală mă exprim prin viziunea lui Eric Berne prin care oamenii îşi creează din frică propriile curse de şoareci. Chiar dacă acesta le prezintă triunghiular eu le percep în cerc. Şi atunci din frică te înrobeşti în propria-ţi cursă de victimă, agresor şi salvator, nemaiştiind cine eşti: părinte, adult sau copil.

Pe de altă parte Richard Rudd exprimă starea de frecvență joasă a Fricii ca fiind umbră. Si atunci conform celor 64 chei ale genelor ne oferă 64 de nuanțe ale fricii sau ale stării de victimă. Mai mult, preluând din Human Design al lui Ra Uru Hu şi I Ching conceptul de linii, prezintă cele 6 răni ale umanității evidențiate în profilul genetic.

Personal vad şi în umbră polaritatea pozitivă. Ca atare văd Lumina/Iubirea din Frică. Darul Umbrei. Credința mea e că tot ce curge în viața e menit să evolueze.

Cum ar putea să-ți folosească frica?! Ce potențial poartă în ea, astfel încât prin intermediul ei să îți vezi lumina din tine? Ei bine, să ne imaginăm că frica/umbra e noroiul, partea murdară a vieții. Şi multora dintre noi noroiul nu ne place. Dar când îți schimbi percepția, întreaga realitate se transformă.

Iată: „Numai în lacuri cu noroi în fund cresc nuferi”. Ce metaforă demnă de potențial înalt al fricii…

Din umbră, din acceptarea şi integrarea ei, te poți ridica prin intenție la frecvența Darului. Să nu mă crezi pe cuvânt decât după ce vei experimenta tu însuți asta. Adevăr îți spun: frica şi iubirea sunt dihotomic Viața – fațete ale aceleiași monede. Umbra şi darul deasemenea. Una curge din cealaltă.

Aşa cum vom evidenția împreună pe parcursul întâlnirii noastre, în Umbră stă potențialul înalt al Darului, aşa cum în frică, însăşi Iubirea. Cert este că prin conștientizarea fricilor/umbrelor tale, vei primi confirmare că nu e nimic în neregulă cu tine şi că de fapt ție doar ţi-e frică de frică, privându-te de merituozitatea de a iubi frica, alchimizând-o în Iubire.

Numai ignoranța amplifică frica. Dar ea este o resursă inepuizabilă de integrat în propria evoluție. Dispunând de instrumente milenare şi contemporane îți poți descoperi cu claritate propriile frici, umbre şi potențiale. Îndrumarea mea în calitate de facilitator al integrării acestor instrumente de cunoaștere, contemplare şi conștientizare este una de susținere şi împuternicire, urmând ca tu să îți asumi responsabilitatea propriei tale vieți.

Venim aici şi experimentăm Condiționarea prin amprenta mediului exterior (familie, educatori, societate), urmând să alegem conform propriei experiențe imperativul, nevoia sau merituozitatea de a ne De-condiționa de paternuri şi drivere care nu ne definesc esența. Si astfel, prin asumare şi integrare să reuşim să ne manifestăm potenţialul cel mai înalt- acela al Unicității şi Geniului.

Te invit să re-creezi povestea vieții tale prin introspecția condiționării, permițându-mi să te îndrum iîn vastitatea procesului de decondiţionare. Pentru că tu meriţi să ființezi potențialul cel mai înalt.

Profilul genetic al designului tău uman personalizat, care este creat conform datei de naștere, îți va evidenția cu claritate rănile, victimizările, umbrele, dar şi darurile şi potenţialelele cele mai înalte deopotrivă. În cadrul suportului de curs personalizat, vei dispune de informații utile în contemplare şi asumare, dar şi o varietate de expuneri ale unor viziuni diferite despre frici, răni, umbre şi potențial. Vor fi deasemenea exerciții de conştientizare ale propriilor răni/ umbre/ frici, dar şi sublimarea acestora în Iubire/ Dar/ Potențial.

Intenția mea este ca la sfârșitul întâlnirii noastre să îți însuşeşti fricile ca fiind parte integrantă din Viață şi să le utilizezi, din iubire de tine, spre manifestarea potențialului tău cel mai înalt!

Fie ca această Călătorie pe care o începem din Frică să ne aducă pe tărâmul Iubirii!

Fii Tu Dar Vieții! Fii Tu Lumina Lumii! Te binecuvântez!

Claudia Escu


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI