Sensuri pentru 0 Viață 9

73
0

Sensuri pentru 0 Viață 9 – Transcrierea înregistrării pe care o poți viziona / asculta aici:

Sensuri pentru 0 Viață 9

”Dintr-un spațiu de pace, de plenitudine, de interiorizare și introspecție îmi centrez atenția prin propria mea respirație pe energia zilei de azi. Îmi dăruiesc un timp al meu cu mine fiind conștientă de tot ceea ce este în afara mea : locuri pe care le iubesc, oameni de care sunt iubită și asupra cărora revărs iubirea necondiționată EU SUNT, situații pe care le percep din echilibrul interior, din încredera în viață, din bucuria, curiozitatea și inocența de a fi în trup, eu , suflet, aici și acum.

Azi este despre împuternicirea de sine, împuternicire care revărsată, doar fiind eu însămi, îi împuternicesc pe ceilalți. Azi alegerea suveranității mele de împuternicire, această amplificare, această permisiune, modul prin care eu aleg să îmi dau voie să cresc prin propria mea deschidere către potențialul meu înalt îmi îndrumă pașii spre diferite și diverse capacități ale mele umane, sufletești, spirituale, senzoriale, extra-senzoriale -nu doar identificarea lor, ci amplificarea acestora.

Așadar permit azi împuternicirea de sine prin amplificarea acestor aspecte care aparțin, ca drept divin din naștere, ființei mele. Cum pot face acest lucru ? Cum pot să amplific ființa pe care am cunoscut-o până acum, cum pot să amplific această stare de conștiență despre mine însămi? Privind prin deschiderea inimii expresivitatea și vibrația vieții. Evident că atunci când privesc viața azi din acum și aici-ul meu, percepția mea îmi va aduce, poate, senzații de frică provenite din acest câmp colectiv.

Poate frica cea mai mare azi este aceea de schimbare, însă suflet drag, suflet minunat, schimbarea care este adusă atât de blând de viață prin tot ceea ce se întâmplă azi în realitatea noastră, nu face altceva decât să înnoiască, să renoveze practic construcția aceasta învechită a propriilor tale gânduri, a propriilor tale programe, concepte despre cum ești, cum să fii, cum faci, cum să faci, ce și cum să ai, cât, în ce și cum să ai.

Atunci când identifici înăuntrul tău rezistența la transformarea obișnuitului în neobișnuit – cum iubesc eu să spun, la transformarea ordinarului în extraordinar – atunci să știi că nu dai voie, că limitezi manifestarea măreției depline EU SUNT.

Întreabă-te de ce ai bloca această curgere a vieții prin tine și întreabă-te cum curgerea vieții prin tine ar putea să te păstreze neschimbat, netransformat, ne-înnoit, ne-renovat.

De fiecare dată când viața își urmează libera curgere, ea își experimentează permanenta schimbare și tu ești asemeni vieții, într-o continuă transformare, într-o permanentă schimbare iar această transformare – schimbare reprezintă însăși evoluția ta.

Acum ce se întâmplă în momentul în care manifești rezistența, frica la schimbare ? Stagnezi, rămâi pe loc, nu crești.

Simți cum această frică de schimbare te închide, te ține pe loc, te irosește și cât de drept simți că este să irosești viața, frumusețea și unicitatea ta, capacitatea de a iubi și de a colora prin privirea fericită lumea ?

Cât de drept ești, cât de dreaptă ? Pentru că a te limita pe tine însuți este cel mai nedrept lucru cu putință.

Ce vine să servească realitatea aceasta, pe care o puteți numi oricum, teama de apariția instumentului necesar vieții pentru a ne transforma pe toți astăzi este…… un virus. Și de-alungul existenței noastre tot felul de viruși sociali, emoționali, mentali și fizici au venit să ne schimbe, să ne moduleze, să ne reorienteze întregul sistem fie că fac referire aici la sistemul imunitar, la sistemul emoțional, energetic, și altele.

Hai să vedem ce daruri vine să aducă acest virus, căruia eu îi sunt deplin recunoscătoare și pe care eu îl onorez cu recunoștință că se dedică mie, prin a fi în serviciu. Și dacă ceva din structura corpului tău mental te împiedică să înțelegi cum poate să îmi vină acest virus în serviciu, cer corpului tău mental să aibă deplină încredere în procesul în care te invit și să permită corpului tău emoțional să se conecteze la mine și să mă simtă.

Prin fluctuațiile timbrului meu vocal îți va fi suficent să simți încrederea, zâmbetul recunoștinței și pacea deplină din care primesc experiențele pe care și acesta mi le aduce.

Și mă întreb : ce se întâmplă în mine și cu mine de la apariția acestei inovații de care marea parte a umanității s-a speriat fantastic ? Și simt înnoirea și renovarea, simt cum am fost invitată de viață să intru înăuntrul meu ieșind din lume. Cum fac asta ?

Respect alegerile unora și a altora de a fugi din frică de schimbare, de a se ascunde din frică , de a se deconecta la tot din propria frică și aleg, respectându-le alegerile la rândul meu, să iubesc mai mult frica lor și intru în mine și construiesc trepte de iubire prin foarte multă înțelegere și mă dedic introspecției.
Introspecția mă duce acolo unde să evaluez diferite stări ale mele, de la stimă de sine, de la comunicare cu sine, felul în care respir, felul în care mă hrănesc, suplimentele pe care le adaug corpului meu în fiecare zi, felul în care mă las mângâiată, felul în care mă joc și felul în care fac sport.

Introspecție.

Introspecția pentru mine este definiția clară a identificării a ce contează cu adevărat pentru mine și observ din ultimile experiențe în care viața m-a purtat atât de blând, ce contează cu adevărat azi, aici, acum mai mult pentru mine și îmi iau o foaie sau agenda personală și îmi notez ce contează cu adevărat și observ starea mea de sănătate, prezența oamenilor care mă iubesc, iubirea oamenilor care mă onorează, darurile lor , gândurile care vin spre mine, starea mea de pace, de creativitate, modul meu în care gestionez tensiuni, conflicte, îndoieli, temeri, prin a identifica ce contează cu adevărat pentru mine.

Îmi înlesnește conștientizarea că pentru celălalt și pentru ceilalți la fel există o listă de ce contează cu adevărat și încep să respect din ce în ce mai mult alegerile celorlalți.

Încep să respect din ce în ce mai mult libertatea lor, vulnerabilitatea lor, dorința, tânjirea de a fi în echilibru, iubiți, de a fi într-un angrenaj emoțional în situații și contexte care să îi umple de confirmare că sunt conținuți de viață. Și în timp ce îți vorbesc îmi răsare din suflet o imagine de care m-am bucurat zilele trecute într-un context personal.

Într-una din călătoriile mele realizate în săptămâna ce tocmai s-a încheiat, într-un loc am văzut de departe simbolul unui om drag mie, un porumbel – de departe, zic. Pentru că porumbelul vine și-ți aduce vestea că furtuna de pe mare s-a terminat și că pământul, stabilitatea, înnoirea, O Viață 9, toate acestea sunt foarte aproape.

Porumbelul este cel care te anunță că etapa provocărilor a fost încheiată și că urmează perioada de pace, de integrare, de trăire, de conștientizare, de înălțare.

Porumbelul acesta pe care eu l-am văzut de la depărtare pe măsură ce mă apropiam de el devenea o mână, o mână care îmi spunea “sunt aici, te țin ca în palme, te conțin și te susțin cu toată iubirea, cu toată atenția, cu toată recunoștința, cu toată bucuria, cu tot adevărul meu, cu toată deschiderea inimii mele“.

Asta aud de la viață. Văd viața cum întinde o mână în care să mă așez și în care să mă cuibăresc în toată căldura și confortul în care iubirea vieții mi le poate oferi. Și îmi dau seama că până să mă așez în această conținere a vieții, de departe întrezăresc mesaje din oameni, din context și din situații care îmi anunță acest porumbel care spune “totul e bine întotdeauna în întreaga creație“.

Atâta timp cât te afli într-o situație, într-un context sau într-o relație presantă, provocatoare vine un timp când, conform principiului schimbării, al transformării, aceste provocări se vor opri și vei culege roadele învățăturilor survenite din ele.

Simt cum viața mă împinge să îmi ating scopul prin redescoperire. Din această introspecție sunt conștientă că mă redescopăr pe mine altul / alta decât cel / cea pe care l-am cunoscut / am cunoscut-o până acum.

Din această introspecție ies un om nou de care nici măcar oamenii din jurul meu nu sunt conștienți și mă bucură timpul cu mine, mă bucură că am fost împinsă, forțată să ies din lumea aceasta în care uitam de mine prin superficialitate, în care mă dedicam alergăturilor și presiunilor sociale, relaționale, contextuale.

Și ajung înăuntru și mă întreb ce să fac acum cu mine când nu ies în superficialitatea lumii exterioare, superficialitate care nu are vinovat, superficialitate care e cauzată de ignoranța față de mine însumi/însămi.

Cât de ignorant /ă am fost cu mine pe atât de superficială e lumea din afara mea, tot ce nu am descoperit în mine pentru că nu am avut timp, pentru că nu am avut spațiu să mă locuiesc, să mă trăiesc.

Și iată ce redescopăr înăuntrul meu, redescopăr puterea care mă deschide, cheia care deschide întreaga împărăție a lui EU SUNT în care eu nu am intrat, cheia care deschide puterea mea interioară este prezența în centrul ființei mele, cheia care-mi oferă vigoare și intensitate, cheia care îmi descoperă, îmi deschide căi noi de a descoperi în mine ceea ce nu știam că există.

Simți ce spun? Procovarea aceasta din exteriorul tău care te îndrumă către tine îți aduce schimbare și transformare și creștere dinăuntrul tău. Îți conferă timpul și spațiul perfect prin intermediul cărora tu poți reflecta sincer, onest la viața ta.

Poți identifica după ce alegi liber /liberă ce să faci, cum să faci din ce să fii și cum să fii. În momentul acesta de după identificare ești gata să te bucuri de tine, să alegi să creezi, să pictezi, să scrii, să faci calcule, să lucrezi la misiunea ta, să-ți îmbrățișezi responsabilitățile și-ți aduc aminte ce e cu adevărat o responsabilitate.

”Responsibility” reprezintă abilitatea ta de a răspunde vieții. Felul în care viața trimite către tine sarcini, îndatoriri, obligații nu alege altceva decât să-ți exprime și opusurile lor, merituozități, beneficii, relaxări.

A-ți îmbrățișa responsabilitatea nu e altceva decât a-ți onora capacitatea ta, amplificată, de a răspunde vieții.

Șterge lista învechită de responsabilități superficiale, materiale și înțelege, simte azi, de azi că deții abilitatea de a răspunde vieții prin a-ți crea mai întâi o stare, stare care ulterior îți va recrea prin renovare modul în care tu te construiești dinăuntru pentru a exprima înafară. Și ce anume să construiești înăuntru ? Echilibru, beneficii, alegeri libere. Alegerile libere nu sunt altceva decât plantarea semințelor pentru viitorul tău. Cum să alegi liber tu, femeie constrânsă și limitată?

Cum să alegi liber, tu, bărbatule condiționat și rănit? Fii blând, fii blândă

Oprește furtuna mentală, oprește dezechilibrul emoțional. Amintește-ți că trupul tău fizic există materializat într-o imensitate de câmpuri de energie hrănite de spirit. Corpul tău fizic receptează și emite prin intermediul acestor câmpuri de energie de la Spiritul Eu Sunt, prin sufletul numit aici și acum – Claudia în cazul meu.

Emite și receptează prin intermediul corpurilor emoțional și mental iar corpul tău emoțional va recepta din aceste câmpuri de energie și va emite la rândul lui, conform echilibrului sau dezechilibrului tău, conform vitalității sau nevitalității tale, conform încrederii – neîncrederii, conform curajului – fricii, și când tu prin corpul tău emoțional ești la frecvența îndoielii și fricii, cu ce simți că vei rezona din aceste imense câmpuri de energie în care noi toți suntem unul?

Învăluit în iubirea inimii mele îți confirm și confirm corpului tău mental, acest gardian minunat, că nu e un proces ușor, cel de trecere din vechi în nou, din întuneric în lumină, din nesiguranță în siguranță, din neîncredere în încredere, însă cu mâna pe inimă și pe pântec îți spun : “Nu ești singur, nu ești singură.

Iubirea ne conectează pe toți într-un imens puzzle bucată cu bucată conetată formând tabloul perfect al vieții. Și e atâta soare- simte razele pe care le văd cu iubirea inimii mele și e atâta verde și atâta proaspăt și atâta nou și atâta pace“ Îi amintesc corpului tău mental care asemeni oricărui alt corp al tău emite și receptează -de data aceasta el o face prin intermediul corpului tău emoțional, probleme și soluții, traume și vindecări –că subconștientul, pe baza tuturor experiențelor integrate, experimentate până acum deține toate soluțiile a ceea ce identificăm în realitatea noastră ca fiind problemă și îi reamintesc corpului tău mental că din punct de vedere al conștienței el dispune atât de subconștient, de ce se află dedesubtul conștientizărilor experiențelor trăirilor de până acum cât și de supraconștient care, conectat cu mintea divină, cu câmpul mental colectiv poate culege de acolo lucruri senzaționale pentru mintea umană, soluții de neimaginat pentru aici și acum pentru că nu au fost manifestate încă.

Îi amintesc corpului tău mental că este un magician care nu-și mai folosește bagheta. Și care e magia corpului mental? Invenția, inventivitatea care face dragoste cu creativitatea și cu intuiția.

Inventivitatea aparține structurii mentale stângi, logicii, structurilor iar intuiția creative structurii emisefere drepte.
Îi amintesc minții tale că deține o împărăție vastă pe care a limitat-o doar la acele programări memetisme sociale, educaționale, limitatoare.

Îi amintesc minții tale că nu e strâmtă deloc, îi amintesc imensitatea prin care poate emite și recepta magia vieții. Și pentru că intenționez în conținerea energiei zilei de astăzi să fac o trimitere că balsamuri pe care le folosesc pentru fiecare din corpurile mele, îți cer să citești astăzi despre quercetină, despre importanța prezenței în corp a vitaminelor C – min 1000 mg pe zi, E, D, despre acele minerale fundamentale care stau la baza peretelui celular și pentru aceia dintre voi care vor să știe mai mult e suficient să căutați pe google structură celulară și minerale care susține emisia – recepția peretelui celular, pentru aceia dintre voi care cunoașteți chimie sau bio-chimie și doriți să împărtășiți colegilor voștri, faceți-o.

În orice perioadă de transformare a ADN-ului vostru, a corpului vostru fizic, a imunității voastre susțineți de la nivelul peretelui celular această formă de emisie – recepție în manifestare și veți vedea acolo aceste 4 minerale fundamentale care susțin emisia și recepția de informație, de lumină la nivel celular.

Pentru corpul mental vă recomand foarte mult respirația. Pacea, spațiul acela dintre gânduri este divin. Liniștea aceea, nimicul este potențial infinit care poate aduce tot. Faceți exerciții în care să aduceți pace, liniștea dintre gândurile voastre.

Folosiți-vă de instrumente, făceam referire la ultima mea jucărie pentru copilul interior, bolul magic cu care aleg să mă joc cu copii, cu prieteni, cu iubiți, cu oameni iubiți. Pentru corpul emoțional vă recomand zâmbet și exerciții de conștientizare.

Axați-vă mai degrabă pe ce vă face bine, axați-vă mai degrabă pe ce ați uitat din voi, pe măreția voastră, pe ceea ce căutați să creați – apropo de corpul mental, căi noi neuronale prin obiceiuri noi.

Faceți astăzi, de astăzi timp de 21 de zile un lucru sănătos pentru a vă crea un obicei nou.

Faceți astăzi, de astăzi 21 de zile ceva nou care să devină obicei.
Mângâiați-vă azi, de azi, zâmbiți-vă în oglindă azi, de azi vorbiți cu voi sau cu oamenii care vă oglindesc cel mai clar, cel mai pur în afara oricărei judecăți, oricărei negări, oricărei îndoieli, oricărei reprimări.

De asemenea vă recomand pentru corpul vostru energetic, pentru aceia dintre voi care nu aveți posibilitatea, contextul de a dispune de terapii energetice susținute de ceilalți fie cu propriul lor corp fie cu aparaturi specializate, folosiți-vă mâinile. Privește-ți palmele acum în timp ce mă asculți.

În mijlocul palmelor tale se află un instrument foarte puternic de auto-vindecare.

Pune-ți mâinile acolo unde simți că ești sensibil/sensibilă, atinge-ți locuri din corp pe care le-ai ignorat demult, iubește-le, ține-ți palmele în locuri în care simți că energia e blocată, stagnată, pune-le în jurul feței tale – foarte multe meridiane sunt blocate la nivelul chipului tău din cauza încruntărilor și a expresivităților de încordare.

Pune-ți palmele, femeie, pe pântecul tău, pe sânii tăi. La nivelul sânilor femeilor sunt alți doi centri de vindecare, nu doar auto-vindecare pentru că acești centri de la baza sânilor hrănesc viața.

Din punct de vedere energetic, sunt celulele stem ale vieții. Nu uitați, femei, bărbați care sunteți în relații , în cupluri, de acești centri de la nivelul sânilor femeilor, nu sunt doar niște instrumente de excitare fizică, sunt practice niște emițători radianți de vindecare. Iar voi, bărbați, puneți-vă mâna pe inimă, puneți-vă palmele la nivelul organelor genitale, reactivați energii stagnante din corpul vostru.

Femei și bărbați, țineți-vă palmele la nivelul rinichilor, deasupra lor sunt două glande senzaționale care ne înlesnesc adaptarea la orice provocare din realitatea aceasta.

Și vei ști, vei simți și nu vei uita de azi înainte că atunci când te afli în momente presante, în contexte care îți înjumătățesc puterea interioară te poți centra, te poți readuna prin respirație și prin palme ținute așa cum oamenii de la țară, bunicii noștri își țineau palmele vorbind cu ceilalți.

Acolo era stabilitatea lor centrală, acolo erau în afara oricăror influențe vis-à-vis de deciziile lor, de modul în care se conectau și vorbeau cu ceilalți. Folosiți radianța palmelor voastre și respirați cu pace.

Respirați cu pace această iubire a voastră de de voi și veți vedea că după câteva minute, poate întinși, poate pe un fotoliu confortant, cu palmele deasupra rinichilor voștri, acești centri din mijlocul palmelor conectați cu adrenalele voastre, totul se va modifica pentru voi în timp.

Pentru cei care vă solicitați vis-à-vis de chipul vostru în oglindă și poate sunt zile în care nu vă place ceva din mimica voastră, cearcănele, vă mai umflați pe ici pe colo la trezirea din somn, amintiți-vă că cel mai bun tratament este conexiunea radianței palmelor voastre cu adrenalele voastre, vor funcționa și mai bine în echilibrul emoțional, în curgerea emoțiilor , în fluxul energetic, al apei în corpul vostru.

Și nu numai atât, îmi curge acum că vă veți amplifica prin împuternicire de sine capacitatea de auto-vindecare, veți avea tot timpul cu voi specialistul, doctorul, auto-vindecătorul, veți fi voi conectați cu propria voastră putere de autovindecare prin conștientizare.

În felul ăsta vă veți regenera ființa, vă veți reconecta cu voi înșivă, veți crește puterea interioară, veți reforma o atitudine din interior în care nu veți mai fi dezîmputerniciți, în care nu veți mai fi victima celorlalți, în care nu veți mai depinde de ceilalți.
Cu inimă deschisă, pe oricare temă din înregistrarea aceasta vă aștept întrebările scrise sau înregistrate, în privat sau pe grup, așa cum simte fiecare.

Reconectați-vă prin respirație cu puterea voastră interioară, amplificați-vă capacitățile de auto-vindecare prin conștientizare, simțiți ce exprimă viața, vibrația ei către voi prin fiecare din corpurile menționate, Spiritul către câmpurile de energie, câmpurile de energie către corpul mental, corpul emoțional către corpul mental și corpul mental către corpul fizic.

Ascultă din nou și din nou înregistrarea aceasta până când tu însuți / însăți poți reinterpreta energia pe care o dăruiesc curgătoare prin intermediul acestor cuvinte.

Și tot din iubirea pe care o aud și prin care aud realitatea fac trimitere în ultimele minute ale înregistrării la modalitatea prin care poți crea o mantră.

Ce e mantra?

Mantra este felul în care îți iei avânt să zbori în înaltul tău, nu este doar o afirmație care, evident, meriți să fie pozitivă.

Mantra este o intenție, o energie – intenție pe care o pui prin cuvânt și pe care o alegi să o spui repetat ,însă nu e suficientă repetarea lui verbală ,repetarea mantrei, ci simțirea ei.

Amintește-ți, din simțire înainte de a crea o mantră.
Te așezi în starea de a-ți lua avânt pentru a te înălța în zborul tău, eu nouă, tu nou.

Utilizezi cuvinte la prezent, pozitive, încurajatoare, împuternicitoare, amplificatoare și exprimi cel care alegi, intenționezi, năzuiești să fii și crezi cu tărie că ești deja.
Primind vei dărui.

Îți pun un exemplu de mantră la dispoziție acum și aici pentru a mă ancora din nou cu energia zilei de astăzi : mă recunosc azi împuternicire de sine deschizându-mi complet toate capacitățile ființei mele, mă recunosc total și profund integru, capabil, creator, iubitor, merituos, prosper, liber, demn de toate bucuriile, darurile și expresivitățile vieții. Le primesc.

Te onorez cu recunoștință și te iubesc.”

Claudia Escu
Președinte ala Asociației 0 Viață 9, Autor, Coach, Creator de concepte educaționale
Noiembrie 2020
ClaudiaEscu.ro / 0Viață9.ro / MagiaRomânia.ro


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI