Sigiliul Adevărului: Codonii 37 și 63, conferință-eveniment Claudia Escu

69
0

Săptămâna aceasta vom integra prin Mercuriada, aspecte ale propriilor noastre slăbiciuni și indoieli, contemplând potențialul de transmutare, prin cercetarea adevărului propriu, dar și prin respectarea principiului de egalitate între noi înșine și ceilalți. Vom analiza tendințele de separare a competiției, dar și aducerea împreună a comuniunii. Ne vom bucura și oglindi unii pe alții prin conștientizare, ne vom susține noii prezenți și ne vom continua Calea.

Continuăm Mercuriada, aplicând aceleași principii de cunoaștere, contemplare și conștientizare. Grupul se mărește de la o săptămână la alta, fapt care contribuie la transmisiuni puternice și cu efecte vizibile în viața de zi cu zi. Săptămâna aceasta ne aflăm sub amprenta energetică a codonului genetic 55. Astfel, ne vom raporta la frecvențele acestuia integrând starea de Victimizare, dar și Eliberarea către Libertate.
Ești binevenit alături de noi !

ÎNSCRIERI LA EVENIMENTUL MIERCURIADA 2018 din 28 februarie: 

La telefon: +40744.314.711

Prin e-mail: oviata9@yahoo.com

MIERCURIADA 2018  / 0 Viaţă 9 cu Claudia Escu: Întâlniri-eveniment săptămânale pentru armonizare și energizare la început de an

MIERCURIADA 2018 este o serie de întâlniri-confenințe-eveniment susținute de Claudia Escu care au loc în fiecare zi de miercuri seara, în București, și au ca scop activarea potențialului participanților la început de an și la început de an astral.

La Miercuriadă se desfac blocaje, bariere și probleme subtile formate anul trecut, pentru ca în anul 2018 particpanții să-și poată manifesta nestânjeniți, pe deplin și cu întreaga energie, obiectivele pe care și le-au stabilit.

MIERCURIADA din 28 februarie are loc  între orele 18.30-21.00, în București, Strada Nicolae Leonard, numărul 3, Sector 2, Bucureşti (zona Arena Naţională), la centrul de educație Tibis Elixir, iar donația recomandată pentru eveniment este de 55 de lei.

Se va lucra cu o serie de instrumente pe amprenta cheii genetice active din ziua evenimentului, cum ar fi: Yi King, Human Design, Cheile Genelor, Astrologie, Numerologie, Eneagrama şi altele.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI