Stima de sine

162
0

Stima de sine nu vine din ceea ce am, ci din cine sunt. Valoarea mea nu e reprezentată de ceea ce dețin pentru că ceea ce pare că am, mă deține de fapt. Valoarea autentică vine din cine sunt eu cu adevărat pentru că cine sunt mă eliberează de tot.

Ceea ce văd ceilalți că am doar…… mă servește. Sunt ei oare conștienți că cine sunt eu cu adevărat servește întreaga lume? Puterea mea nu se exprimă în lume prin „a avea”, ci prin „a fi”. De la A FI EU pleacă tot. Tot ceea ce fac, iar din tot ceea ce fac eu, rezultă tot ceea ce pare că am, că dețin.

Poți simți acum lipsa de atașament față de lucrurile pe care le am? Aceasta vine din multă practică și conștientizare pentru că în trecut, când îmi doream să am, am realizat că lucrurile pentru care mă investeam în „a face”, mă dețineau de fapt, dar mai grav este că mă împiedicau să fiu.

După stagnarea mea superficială în a face ca să am, m-am oprit pentru a fi. Iar atunci când mi-am dat voie să fiu, să fiu tot ce alegeam să fiu din cea mai înaltă putere, din autenticitatea valorii mele personale și a stimei de sine, au curs cu ușurință toate facerile. De data aceasta dintr-un sens mult mai profund, acela de a fii în serviciul vieții prin a lăsa energia ei să mă servească. Iar din facerile acestea au țâșnit către mine toate „a avea-urile” din lume.

De-abia când m-am eliberat de a avea am început să fiu și tot ce am făcut după aceea, a devenit rod fertil, prosperitate nelimitată, căci iată, în „a fi” e bogăția, marea taină a vieții.

Fii așadar înainte să faci, renunță la a-ți dori să ai fără să fii, astfel, nu vei mai fi sclavul lui „a avea”, ci îți vei da voie să meriți, să fii suveran din „a fi”.


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI