Zodia Balanță, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

185
0

BALANȚĂ 23 Septembrie – 22 Octombrie. Verbul caracteristic: ”A echilibra”. Semn: Aer / Cardinal. Cuvinte-cheie: echilibru, justiţie, armonie, alegere, sociabilitate, diplomaţie, arbitraj, conciliere, ezitare, uniune, căsătorie, opoziţie, estetism, pace, seducţie, complementaritate, colaborare, echitate, convenţional, snob, artistic, gust, plăcere, inconstanţă, prevenire.

Caracteristici generale

Balanta este al șaptelea semn al zodiacului, și este în acest moment al zodiacului când începem să vedem o schimbare. În timp ce primele șase semne ale zodiacului se concentrează pe individ, la ultimele șase accentul se pune pe contactul individului cu ceilalți și cu lumea. Balanțele sunt concentrate în primul rând pe alții și modul în care aceștie se referă la ele. Acesta este semnul dreptății, indicativ al persoanelor care echilibrează totul cu subtilitate și încearcă întotdeauna să promoveze bunele intenții și de prietenie, chiar dacă trebuie să meargă la extreme ca să facă acest lucru. Simpatia și înțelegerea sunt extrem de importante. Intuiția este o forță de ghidare a Balanțelor și de multe ori le permite să depisteze înșelăciunea și nesinceritatea, indiferent de cât de mult este ascunsă. Deși imitativ în comportament, ei sunt originali în idei și destul de prevăzători datorită calităților lor intuitive.

Balanțele vor dragoste și armonie. Este una dintre trăsăturile lor de caracter cele mai remarcabile. Ele sunt  interesante în atingerea echilibrului; ei admiră frumusețea atât în lucruri precum și în oameni. Au un acut simț al frumuseții. Mulți dintre ei au înclinații artistice. Sunt loiali și se bucură de compania altora. Sunt împotriva nedreptății și încearcă să se pună în poziția celeilalte persoane. În cele mai multe dintre relațiile lor sociale, ei încearcă să fie plini de tact.

Ei nu sunt surzi la un apel de la familie sau prieteni si vor ajuta de multe ori persoane necunoscute, dacă acestea par să reprezinte o cauză care merită.

Unii oameni născuți sub acest semn tind să fie mai degrabă nesinceri. Sunt dornici să atingă armonia în toate relațiile lor și vor face orice pentru această – chiar și în măsura în care să mintă. Ei găsesc adevărul cu care se confruntă un calvar și preferă să trăiescă într-o lume a himerelor. Într-un argument serios, unele Balanțele cedează destul de ușor chiar și atunci când știu că sunt dreptate. Argumentând, chiar despre ceva în care cred, este prea neliniștitor pentru unele dintre ele. Balanțele, uneori, se îngrijesc prea mult pentru lucrurile materiale. Ei se bucură de bunuri și de lux.

Sunt cei mai mari diplomați ai zodiacului. Balanțele prosperă atunci când își dau permisiunea de a avea grijă de ei înșiși.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI