Zodia Berbec, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

200
0

BERBEC 21 Martie – 20 aprilie. Verbul caracteristic: ”A fi”Semn: Foc / Cardinal. Cuvinte-cheie: impuls, acţiune, întreprindere, direcţie, precipitare, conştiinţă,energie, trezire, elan, entuziasm, ardoare, geneză, curaj, combativitate, generozitate,nerăbdare, autoritate, impulsivitate.

BERBEC Caracteristici generale

Semnul zodiacal al Berbecului are o identitate instinctivă, o extroversie timpurie, o spontaneitate și o o abordare foarte directă. „Focul” se poate feri de sub control. Semnul cardinal al Berbecului poate fi asertiv devenind prea intenționat.Oamenii născuți sub acest prim semn al Zodiacului sunt adesea destul de puternici și entuziaști. În ansamblu, ei sunt oameni care nu sunt ușor descurajați de căderi temporare. Ei știu ce vor de la viață. Personalitățile lor sunt puternice. Marea putere a Berbecilor este inițiativa, curajul și determinarea. Acești oameni iubesc să facă lucrurile să meargă și sunt neînfricați de-a lungul drumului. Destul de des sunt surse de inspirație pentru alții care călătoresc pe același traseu. Au o dorință deosebită pentru a-și trăi viața, care este adesea contagioasă.

Au, de obicei, o minte rapidă și activă. Sunt imaginativi și inventivi. Sunt interesați de omenire, ca un întreg. Le place să fie provocați și atunci fac cele mai bune lucruri. Le place să țină pasul cu lucrurile noi care sunt sau se întâmplă în lume. Berbecii sunt adesea îndrăgostiți de viteză. Le place să facă lucrurile rapid, iar acest lucru îi agravează uneori pe colegii și asociații lor mai lenți.

Întreaga lor abordare a vieții este tinerească și optimistă. Dinamismul și spiritul lor competitiv contribuie considerabil la proiectele pe care le întreprind. Deși rapizi la mânie, Berbecii se liniștesc adesea ușor. Ei se bucură de muzică și divertisment. Le plac lucrurile noi și au un mod de a îndemna și de a convinge alte persoane să lucreze împreună cu ei. Există un ego puternic în natura Berbecilor, care îi determină să devină vizionari și idealiști, ridicându-se astfel la poziții de importanță și stima.

Acești oameni sunt îndrăzneți, agresivi și curajoși. Ei pot scoate din interiorul lor forțanecesară pentru a se ”lupta” cu oricine, și probabil vor câștiga. Berbecilor nu le lipseșteenergia sau vitalitatea, și pot rămâne în joc mai mult decât oricine altcineva.Uneori, abordarea lor poate fi interpretată ca arogantă și dominantă, dar este nevoie omare atenție pentru a fi un lider (sau așa ar spune un Berbec).

Din păcate, Berbecii nu apucăsă se bucure de victoria finală, pentru că, vor fi prinși în următoarea aventură.Toată lumea are calitățile sale mai puțin pozitive – și Berbecii nu fac excepție. Uneori,le lipsește tactul în comunicarea cu ceilalți și în graba lor de a face lucrurile pot fii inconsistenți.

Uneori sunt prea impulsivi, prea încăpățânați și pot refuza să asculte derațiune. Dacă lucrurile nu se mișcă suficient de repede sunt apți să devină nervoși sauiritabili. Pot învinge unele dintre problemele emoționale prin încercarea constantă de a se
exprima așa cum simt cu adevărat, dar asta necesită efort.

Echilibrul vine prin adăugarea de blândețe la independență și prin temperarea Sinelui cu auto-conștiință.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI