Zodia Capricorn, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

258
0

CAPRICORN 21 Decembrie – 19 Ianuarie. Verbul caracteristic: ”A folosi”. Semn: Pământ / Cardinal. Cuvinte-cheie: răbdare, detaşare, înţelepciune, elevare, concentrare, rezistenţă, obiectivitate, perseverenţă, prudenţă, organizare, solitudine, administraţie, ambiţie, opinie, meditaţie, experienţă, avariţie, frugalitate, realizare, reflexie, munte, oprire, întârziere, seriozitate, arivism, răceală, suspiciune, bănuială.

Caracteristici generale 

Capricornii sunt în general considerați ca fiind extremiști, deși de multe ori aceștia depun eforturi pentru a ajunge la un echilibru. Acești oameni sunt calmi și deliberați în metodă și acțiune. Ei se apropie de noi subiecte într-o manieră științifică și instinctiv  încearcă să-și mărească gama de cunoștințe. Sunt buni organizatori și filosofi și le place să gândească lucrurile singuri. Aici, apare dragostea saturniană de singurătate, care este bună atunci când este aplicată practic, dar ar trebui să fie evitată dacă produce tendințe morbide. Capricornii au ceva care seamănă cu un sens psihic și sunt adesea destul de conștienți de aceasta.

Persoana născută sub semnul Capricornului este de obicei foarte stabilă și răbdătoare. O persoană sinceră, Capricornul este, în general, serios în tot ceea ce face. El nu își ia îndatoririle ușor. Este o persoană practică și crede în păstrarea picioarelor pe pământ.
Destul de des, persoana născută sub acest semn este ambițioasă și știe cum să obținețină ceea ce vrea de la viata. Avansează și nu renunță la obiectivul său. Când el este motivat
de ceva, aproape întotdeauna câștigă.  Deși lucrurile nu se întâmplă ușor pentru el, nu se va plânge și va continua să lucreze până când lucrurile sunt terminate. Este, de obicei, bun la probleme de afaceri și cunoaște valoarea banilor. Nu este un cheltuitor și știe cum să pună ceva deoparte pentru o zi ploioasă. Capricornul știe cum să facă uz de auto-control.  Capacitatea sa de a se concentra este mare și îl ajută atunci când este implicat în activității cu multe detalii. Oameni de caritate, în general vorbind, vor face tot ce este posibil pentru a ajuta pe alții mai puțin norocoși. Ca prieten, el este loial și de încredere. El nu fuge de îndatoririle sau responsabilitățile sale. El este de sine-stătător și nu se așteaptă prea mult de ceilalți.

Face tot ce poate pe cont propriu. Dacă cineva îl face un bine, atunci el va face tot posibilul să se întoarcă favoarea.

Capricornii sunt harnici, eficienți, organizație și nu fac o mulțime de valuri. Sunt scrupuloși cu detalii și adoptă o poziție destul de convențională în afaceri și în viață. Ambiția lor este fără margini, dar ei sunt precauți, responsabili și întotdeauna joacă în mod corect.

La fel ca fiecare în parte, Capricornii, de asemenea, au defectele lor. Uneori este supra-critic și se așteaptă ca alții să se ridice la standardele pe care le impune. Interesul său în lucrurile materiale poate fi exagerat. Poate fi chiar un pic lacom. Uneori crede că știe ce e mai bun pentru toată lumea și este prea autoritar.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI