Zodia Fecioară, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

165
0

FECIOARĂ 23 August – 22 Septembrie. Verbul caracteristic: ”A analiza”. Semn: Pământ / Mutabil.  Cuvinte-cheie: purificare, castitate, analiză, critică, ordine, raţiune, împărţire, îndoială, scădere, limitare, rezervă, medicină, virginitate, manie, precizie.

 Caracteristici generale

Acesta este semnul analizei. Sub el se găsesc unele dintre cele mai capabile
personalități și totuși cele mai dificile din întregul zodiac.

Persoana născută sub semnul Fecioarei este, în general, o persoană ocupată. Ea știe cum să se aranjeze și să organizeze lucrurile. Este un bun planificator. Mai presus de toate, este practic și nu se teme de munca grea. Fecioara știe cum să obțină ceea ce dorește. Nativii acestui semn încearcă să facă totul la perfecțiune. Ei nu cred în a face ceva numai până la jumătatea drumului. Foarte atenți, sensibili la modul în care se simt alții, și pot vedea lucrurile dincolo de suprafață.

Fecioarei îi place să fie la curent cu noile evoluții în domeniul său. Au mintea întrebătoare și nu se opresc până nu știu tot ce vor despre un subiect. Ceea ce știe o Fecioară, știe bine. Abilitatea de a-și utiliza facultățile critice este bine dezvoltată. Ei sunt, de asemenea, echilibrați și corecți în evaluările lor în conformitate cu calitatea mutabilă atribuită acest semn.

Fecioarele, mai mult decât orice alt semn, s-au născut pentru a servi, și aceasta le oferă o mare bucurie. Simțul datoriei suportat de acești oameni este considerabil.

Uneori, o Fecioară este prea critică și  crede că numai el poate face ceva așa cum ar trebui să fie făcut. Poate fi destul de enervant în modul în care se oprește peste detalii nesemnificative. Poate fi lipsit de tact în a spune altora cum ar trebui să se facă lucrurile.

Cu banii aceștia pot fi destul de zgârciți. Unii încerca să-și forțeze opiniile și ideile asupra altora. Cei născuți sub acest semn sunt comunicatori capabili și își folosesc acuitatea mentală pentru a profita la maximum.  Fecioarele se bucură de a studia o situație în detaliu, indiferent dacă este un proiect de lucru sau de o prietenie. Sunt cu adevărat interesați în a înțelege lucrurile.

Se bucură de bunurile materiale și sunt (îndrăznim să spunem?) pretențioși cu tot xe există în viața lor. Cei născuți sub acest semn sunt extraordinar de sensibili și, deși pot fi mereu îngrijorați, ei fac tot posibilul să tempereze aceste impulsuri. Cu toate acestea, în cazul în care această nervozitate merge necontrolată, ea poate duce la ipohondrie. Din acest motiv, Fecioarele sunt extrem de conștiente de sănătate, până la punctul în care devin depozite de informații privind alimentația și igiena. Multe Fecioarele aleg chiar o sănătate sau carieră medicală.

Punctul forte al Fecioarelor este caracterul lor practic, mintea ascuțită și atenția la detalii.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

 


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI