Zodia Gemeni, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

181
0

GEMENI 21 Mai – 21 Iunie. Verbul caracteristic: ”A gândi”. Semn: Aer / Mutabil. Cuvinte-cheie: comunicaţie, gând, adolescenţă, vivacitate, mobilitate, superficialitate, adaptabilitate, înmulţire, adunare, respiraţie, revelaţie, vibraţie, informaţie, difuzie, dualităţi, scriere, alfabet, număr, studiu, versatilitate, inconstanţă, împrăştiere, risipire, convingere, animaţie, curiozitate, intelectualitate, elocvenţă, ingeniozitate

Caracteristici generale

Adaptabilitatea este cheia acestui semn. Gemenii nu sunt numai oameni versatili, ei sunt rapizi să înțeleagă situațiile și vor acționa adesea foarte eficient. Sunt inteligenți, plini de înțelepciune și au un mod ușor de a acoperi sau scuza greșelile lor. Gemeni sunt înclinați din punct de vedere intelectual, pentru a cerceta totdeauna oameni și locuri în căutare de informații. Cu cât mai multe informații colectează, cu atât mai bine. Împărtășirea acelor informații mai târziu cu cei pe care îi iubesc este, de asemenea, o mare distracție, pentru că Geminii sunt extrem de interesați să-și dezvolte relațiile.

Au o minte deschisă și sunt întotdeauna nerăbdători să învețe lucruri noi. Geminii sunt adesea persoane analitice. Sunt guvernați mai mult de mintea decât de emoțiile lor. Sunt persoane care nu se limitează la o singură viziune; ei poate înțelege adesea ambele părți ale unei probleme sau întrebări. Știu cum să raționeze și cum să ia decizii rapide dacă este necesar. Sunt persoane care se îndoiesc insuficient; ei sunt siguri de talentele lor și capacitatea lor de a gândi și de a raționa. Sunt foarte mulțumiți când se află într-o situație în care își pot folosi intelectul.

Literatura și arta fac apel la persoana născută sub acest semn. Creativitatea în aproape orice formă îi va interesa și intriga. Buni vorbitori, sunt de multe ori în centrul atenției la orice întâlnire.

Uneori Gemenii încearcă să facă prea multe lucruri la un moment dat – și, ca rezultat, nu termină nimic. Unii Gemenni sunt ușor distrași și le este destul de greu să se concentreze asupra unui singur lucru prea mult timp. Uneori cad în fantezii și consideră că este destul de plictisitor să devii prea serios în legătură cu orice. Cunoștințele sale pot fi doar superficiale, dar pentru că vorbește atât de bine dă oamenilor impresia de erudiție.

Ei pot fi, de asemenea, dispuși să-și schimbe starea de spirit într-un capriciu simplu. Este această caracteristică care sugerează cu ușurință calitatea mutabilă atribuită acestui semn.
Marea putere a Gemenilor este în capacitatea lor de a comunica în mod eficient și de a gândi clar.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI