Zodia Leu, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

430
0

LEU 23 Iulie – 22 August. Verbul caracteristic: ”A voi”. Semn: Foc / Fix
Cuvinte-cheie: strălucire, voinţă, dragoste, încredere, siguranţă, creaţie, autoritate, generozitate, orgoliu, mândrie, decizie, căldură, egocentrism, teatral, dominare, putere, glorie, lumină, fidelitate, lider, aparenţă, susceptibilitate, curaj, vanitate, aroganţă, francheţe.

Caracteristici generale
Cea mai bună caracteristică a Leului este generozitatea. Îi place să să facă cadouri. În a face pe alții fericiți, persoana Leu devine fericit el însuși. Acești oameni sunt imposibil de ratat, deoarece acestora le place să fie în centrul atenției. De obicei, este popular în societate, și indiferent de grupul de care aparține, Leul aproape sigur devene lider. El este o persoană directă în aproape tot ceea ce face. El are o minte rapidă și poate lua o decizie într-un timp foarte scurt. El stabilește, de obicei, un bun exemplu pentru alții, din cauza modul său ambițios și pozitiv. Leul face ce poate pentru cei care merită și este o persoană pe care alții se pot baza în orice moment. O persoană onestă, în general vorbind, și un prieten de valoare.

Leii sunt oameni impulsivi, generoși și curajoși, rapizi să-și urmeze propria lor intuiție. Sunt bine organizați, idealiști și au talent pentru a-i inspira pe alții.

Leii tind să fie demni și puternici, și acest sentiment al puterii lor este cel care le permite să facă ce au de facut. Un Leu în echipa ta este un lucru bun, deoarece Leii sunt dornici de a vedea proiectele lor până la finalizare. Punerea acestor oameni la cârma este un lucru bun, de asemenea, din moment ce Leii sunt lideri naturali. Pot zburli câteva pene de-a lungul drumului, cu toate acestea, deoarece pot fi, de asemenea, aroganți și oarecum autocrați. Acest lucru poate fi în conformitate cu calitatea fixă atribuită acestui semn – Leii sunt într-adevăr, încăpățânați și fixați pe ideile lor.

Leul, cu toate acestea, are defectele lui. Uneori, el poate fi doar un pic prea arogant. El crede că nimeni nu merită o poziție de conducere, cu excepția lui. Numai el este capabil de a face lucrurile bine. Opinia lui despre sine este adesea mult prea mare. Trufia îi aduce multe probleme. Unii Lei sunt prea materialiști; ei pot gândi doar în termeni de bani și profit.
Egocentric, într- o măsură imposibilă, acestui tip de Leo îi pasă prea puțin de modul în care gândesc sau simt alții.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI