Zodia Pești, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

215
0

PEȘTI 19 Februarie – 20 Martie. Verbul caracteristic: ”A crede”. Semn: Apă / Mutabil. Cuvinte-cheie: compasiune, mister, sugestibilitate, receptivitate, intuiţie, sacrificiu, senzaţie, indecizie, reverie, iluzie, devotament, interiorizare, impresionabilitate. inspiraţie, misticism, suferinţă, credinţă, disoluţie, trădare, fugă, nepăsare, superstiţie, imagine, dedublare, clarviziune, evanghelizare, imaginaţie, sensibilitate

Caracteristici generale

Peștele poate înțelege de multe ori problemele altora destul de ușor. El are un
caracter simpatic. Binevoitor, el este adesea dedicat în modul în care îi ajuta pe alții. El este foarte deschis la minte și nu îi critică pe alții pentru greșelile lor. El știe cum să accepte oamenii pentru ceea ce sunt. Pe ansamblu, el este o persoană de încredere și serioasă. Este loial prietenilor săi și va face ceea tot ce poate să-i ajute în caz de nevoie. Generos și
blajin, el este un iubitor de pace; el este adesea dispus să ajute pe alții să-și rezolve diferențele. Are un simț intuitiv puternic și cele mai multe ori el știe cum să facă să funcționeze pentru el. Peștele este neobișnuit de perceptiv și de multe ori știe ce deranjează pe cineva înainte de acea persoană să fie este conștientă. Peștele consideră că toată lumea ar trebui să se ajute reciproc. El este dispus să facă mai mult decât partea sa, în scopul de a realiza o cooperare cu alții.

Persoana născută sub acest semn de multe ori este talentată la muzică sau artă. Este o persoană receptivă, capabilă să ia vicisitudinile vieții cu un calm filozofic.

Din cauza lor dispoziții altruiste, persoanele din acest semn nu reușesc să-și realizeze propriile posibilități. Aceasta produce frica de viitor, care, la rândul ei provoacă îngrijorare imediată. Prin urmare, Peștii sunt, cei mai prudenți, în cazul în care sunt implicate eforturile lor proprii.

Acești oameni sunt altruiști, spirituali și foarte concentrați în călătoria lor interioară. Exită o mare greutate pe ceea ce simt. Da, sentimentele definesc Peștii, și nu este neobișnuit pentru ei să-și simtă propriile lor poveri (și bucurii), precum și pe ale altora. Intuiția Peștilor este foarte evoluată.

Unii Pești sunt de multe ori deprimați și perspectivele lor asupra vieții sunt destul de posomorâte. Pot simți că lumea este un loc rece și crud. Este ușor de descurajat. El se poate chiar retrage din asprimea realității într-o carapace secretă a lui proprie, unde visează și idealizează la o lume mai bună. Poate fi destul de leneș. El lasă lucrurile să se întâmple fără a opune câtuși de puțin de  rezistență.

Uneori pot avea dificultăți în a distinge realitatea de fantezie; ei tind să fie prinși între vise și modul în care ar trebui să fie lucrurile. A spune că poartă ochelari roz nu este o exagerare. Peștii care se tem că motive lor nu sunt auzite tind să cadă în melancolie și, mai rău, un fel de pesimism care duce la procrastinare și letargie. În momente ca acestea, este indicat ca Pești să-și ia ceva timp pentru ei înșiși, pentru a-și regăsi centrul lor, încă o dată. Mulți Pești se scufundă ei înșiși în arte și alte ocupații creative ca un mecanism de centrare, mai ales că sunt destul de talentați în aceste domenii.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI