Zodia Rac, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

584
0

RAC 22 Iunie – 22 Iulie. Verbul caracteristic: ”A simți”. Semn: Apă / Cardinal. Cuvinte-cheie: sensibilitate, fecunditate, copilărie, sentiment, ataşament, cămin, ereditate, influenţa-bilitate, rădăcini, gestaţie, trecut, plasticitate, patriotism, romantism, multitudine, alimentaţie, mamă. inconştienţă, origine, bază, reproducţie, imaginaţie, intuiţie, instabilitate, capriciu

Caracteristici generale
Racul este o persoană iubitoare și simpatică. Ei urăsc să vadă pe alții că suferă și vor face tot ce pot pentru a ajuta pe cineva mai puțin norocos decât ei înșiși. Sunt adesea foarte preocupați de lume. Interesați de oameni, în general, dincolo de propriile lor familii și prieteni apropiați; ei au un profund sentiment de fraternitate și respect pentru valorile umanitare. Racul spune ce crede și este cinstit cu sentimentele lui. Racul știe cum să se concentreze pe un singur lucru la un moment dat. Își iubește casa și îi place să fie înconjurat de lucrurile familiare și oamenii pe care îi iubește. Dintre toate semnele, Racul este cel mai matern. Chiar și bărbații născuți sub acest semn au adesea o calitate sau o protecție maternă. Legăturile de familie înseamnă mult pentru bărbatul sau femeia Rac. Racul are un puternic simț al tradiției. Persoanele născute sub acest semn sunt foarte sensibile, deși frecvent nu arătă.
Ei iubesc trecutul și, uneori, practic trăiesc în el. Acești oameni sunt tenace și puternici și doresc să-și facă drumul. Racilor le este ușor să fie simpatici și își vor arăta rapid afecțiunea. Intuiția lor este, de asemenea, un mare ajutor pentru ei, mai ales în momente de stres.

Simbolul emoțiilor, semnele de apă trebuie să dea și să primească. Ei prosperă prin schimbul de sentimente. Au nevoie de securitate și le place să fie într-un mediu plin de iubire și confort. Într-adevăr, un exemplu minunat de Yin – receptivitate, Racul pare a absorbi amintiri, sentimente și mesaje psihice. Fără balanța Yang – asertivitate, încrederea Racilor poate fi un pic instabil. La urma urmei, este atât de foarte sensibil la tot. Uneori, dorința de a iubi rezultă în a da prea mult. In astfel de cazuri, Racul poate deveni supra-protector sau dependent. Echilibrat, adaugă independența personală la prioritățile sale.

Uneori Racului consideră că este destul de greu să facă față vieții. Devine prea mult pentru el. El poate fi un pic timid și obositor, atunci când lucrurile nu merg prea bine. Când lucrurile nefericite se întâmplă, el este apt să ridice din umeri și să spună doar: „Orice va fi, va fi.“ Nu are foarte multă ambiție. Orice lucru care pare un pic mai greu, va fi abandonat cu bucurie altora. Poate fi lipsit de inițiativă. Prea sensibil, atunci când el simte că a fost rănit, se va târâ înapoi în cochilia lui și își va obloji rănile imaginare. Unii Racii consideră că este dificil să se bucure de mediul din afara casei lor. Au pretenții de la alții și trebuie să se asigure în mod constant că sunt iubiți.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI