Zodia Săgetător, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

283
0

SĂGETĂTOR 22 Noiembrie – 20 Decembrie. Verbul caracteristic: ”A înțelege”. Semn: Foc / Mutabil. Cuvinte-cheie: evoluţie, credinţă, expansiune, lege, stăpânire, aspiraţie, vânătoare, spiritualitate, spaţiu, aventură, idealism, jovialitate, optimism, învăţământ, filosofie, străinătate, călătorii, religie reprezentare, ghid, protector, francheţe, instinctiv, sinceritate, neînduplecare.

Caracteristici generale

Săgetători sunt nehotărâți zodiacului. Sunt căutători ai adevărului, și cel mai bun mod pentru ei de a face acest lucru este pleca la drum, de a vorbi cu alții și a obține niște răspunsuri. Cunoașterea este cheia pentru acești oameni și sunt interesați de filozofie și religie, și au găsit că aceste discipline ajută în căutarea lor interioară. La sfârșitul zilei, ceea ce Săgetătorii doresc cel mai mult este de a cunoaște sensul vieții. Cei născuți sub acest semn sunt clar gânditori și aleg să se uite la imaginea de ansamblu de cele mai multe ori. Alternativa este un Săgetător argumentativ și tacit.  Săgetătorii sunt consumatori entuziaști de informații (și entuziaști în general), cu atât mai bine pentru a obține răspunsurile de care au nevoie.

Abordarea lor este sinceră și deschisă. Sunt adesea destul de maturi în felul lor de a vedea lucrurile. Sunt oameni deschiși la minte și toleranți. Nu cred în înșelăciune sau pretenție. Standardele sunt ridicate. Au încredere în alții cu ușurință și se așteaptă ca și ceilalți să aibă încredere în el. El nu este niciodată suspect sau invidios, iar oamenii se bucură întotdeauna de compania lui. O persoană plină de viață, el se bucură de sport și de viață în aer liber. Inteligent și interesant, el poate începe o conversație animată cu ușurință. Îi place schimbul de idei și de a discuta diverse puncte de vedere. El nu este egoist sau mândru. Dacă cineva propune o idee sau un plan care este mai bun decât al lui, îl va adopta imediat. Imaginativ dar practic, el știe cum să-și pună ideile în practică. El este rareori critic, și este aproape întotdeauna generos. Ei sunt sinceri în convingerile lor, uneori până la punctul de exagerare. Acest lucru poate fi din cauza optimismului lor de neclintit.

Unii Săgetători sunt neliniștiți. Ei iau riscuri nesăbuite și rareori învață din greșelile pe care le fac. Unii sunt prea sinceri și lipsiți de tact. Ei au rănit pe alții, prin dorința de a fi onești la momentul nepotrivit. Uneori, ei fac promisiuni pe care nu le păstrează.

Motivația mutabilă aduce puteri imperioase de atracție. Schimbarea și varietatea sunt importante. Săgetătorul nu va ezita să inițieze, dar fără echilibru, energia Săgetătorului poate deveni prea schimbătoare, iar el se poate îndoi la fiecare forță sau influență. Neliniștea poate difuza energie, și a găsi o poziție sigură în viață nu este așa de ușor cum ne-am gândi.

Contemplarea liniștită poate tempera focul“ și intensifica intuiția. Receptivitatea poate încetini dorința nerăbdătoare de a se mișca prea repede.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI