Zodia Scorpion aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

296
0

SCORPION 23 Octombrie – 21 Noiembrie. Verbul caracteristic: ”A dori”. Semn: Apă / Fix. Cuvinte-cheie: transformare, unitate, regenerare, exigenţă, angoasă, distrugere, reconstrucţie, moarte, renaştere, reîncarnare, sexualitate, pasiune, magnetism, detecţie, ranchiună, răzbunare, secret, ocult, esoterism, iniţiere, instinct, autoanaliză, repunere în discuţie, dorinţă, tentaţie, penetraţie, posesiune, insecuritate, pulsiune, disecare, ambiţie, reformulare.

Caracteristici generale

Scorpionul știe ce vrea de la viață. El este o  persoană determinată. El vede ceva până la capăt. Scorpionul este destul de sincer, și rareori spune ceva ce nu crede. Când stabilește un țel încearcă să meargă într-un mod foarte direct spre realizarea acestuia. Este curajos,  nu se teme de munca grea, iar obstacolele nu îl sperie. Merge înainte până când obține ceea ce dorește. Cu toate că Scorpionul poate părea mai degrabă fix și determinat, în interior el este adesea destul de tandru și iubitor. Crede în sinceritate în toate relațiile și sentimente lui tind să dureze. Persoana Scorpion este o persoană care aderă la principiile sale, indiferent ce se întâmplă. Nu vor fi descurajați de la o cale care cred că este dreaptă. Prin natura constructivă, are de multe ori o înțelegere profundă a oamenilor și a vieții, în general. Obstacolele par de multe ori să-l impulsioneze. Are multe puncte forte și resurse; provocarea de orice fel, de multe ori, scoate ce e mai bun din el.

Curiozitatea Scorpionilor este incomensurabilă, și acesta ar putea fi motivul pentru care sunt investigatori foarte buni. Acești oameni iubesc să știe cum să ajungă la partea de jos a lucrurilor. Faptul că ei au un acut simț al intuiției ajută cu siguranță.

Persoana Scorpion este uneori hipersensibilă. Adesea, își imaginează un prejudiciu atunci când nu există nici unul. El simte că alții nu se deranjează să-i recunoască adevărata lui valoare. Uneori, poate să fie destul de mândru și arogant.

Tacticile lor pentru a obține ceea ce-și doresc sunt uneori nemiloase. Nu le pasă prea mult despre ceea ce ar putea crede alții. Dacă ei simt că alții le-au făcut o nedreptate, vor face tot posibilul să caute răzbunare. Scorpionul are adesea un temperament brusc, violent.

Amintiți-vă, sunt fără frică, și o pierdere astăzi înseamnă pur și simplu o oportunitate pentru victorie mâine. Elementul asociat cu Scorpionul este apa. Spre deosebire de „mările“  observate în alte semne de apă, un motto-ul mai bun pentru Scorpioni ar fi „apele liniștite sunt profunde.“ Cei născuți sub acest semn sunt la fel de emoționali ca și frații lor – Racii și Peștii, doar că la ei probabilitatea de a arăta acest lucru este foarte mică. Emoțiile Scorpionului sunt reprimate, ținute sub acoperire.

Scorpionii sunt puternici și pasionali, calități pe care le servesc bine, atâta timp cât nu-i lasă să se deterioreze în necumpătare sau constrângere.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI