Zodia Vărsător, aspecte și accente generale, caracterizare și predispoziții ale personalității

317
0

VĂRSĂTOR 20 Ianuarie – 18 Februarie. Verbul caracteristic: ”A cunoaște”. Semn: Aer / Fix. Cuvinte-cheie: revoluţie, altruism, prietenie, fraternitate, cunoaştere, cunoştinţă, observare, oportunism, contradicţie, serviabilitate, rezistenţă, libertate, viitor, modern, modă, independenţă, originalitate, cosmos, univers, invenţie, ritm, viteza, toleranţă, simpatie, utopie, egoism, intuiţie, ingeniozitate, cinema, televiziune, extravaganţă, electricitate, spaţiu

Caracteristici generale

În primul rând, Vărsătorii sunt persoane simple, fără pretenții. Ei absorb cunoștințe ușor și arată o atitudine sinceră și prietenoasă, care îi face populari. Le place de multe ori să fie singuri, dar nu din motive morbide. Ei își folosesc singurătatea ca să se concentreze pe idei noi și pentru a lua decizii importante. De asemenea, o mare parte din munca lor reală se face atunci când acestea sunt închiși în sine. Vărsătorii care dezvoltă cinstea și sentimentele de  amabilitate vor  atinge înălțimi mari.

Cele mai mari două calități ale Vărsătorilor sunt onestitatea și franchețea. Standardele sale pentru el însuși sunt, în general, foarte ridicate. Vărsătorul este probabil cel mai tolerant dintre toate personalitățile Zodiacului. El respectă credințele altor oamenilor și consideră că toată lumea este dă dreptul la propria abordare a vieții. El nu va face nimic pentru a răni sentimentele altuia. El nu este niciodată lipsit de amabilitate sau crud. Întotdeauna atent cu ceilalți, Vărsătorul este întotdeauna dispus să ajute o persoană care are nevoie. El simte o legătură foarte puternică între el și toți ceilalți membri ai omenirii. Persoana născută sub acest semn este aproape întotdeauna un individualist. Crede în ideea de echipă, dar preferă să meargă pe propriul drum. Ideile sale despre viață și omeni sunt adesea destul de avansate. Există o zicală în sensul că Vărsătorul este cu cincizeci de ani înaintea timpului său. Procesul lor de gândire este, deasemenea, inventiv și original.

El are vederi largi. Problemele lumii îl privesc foarte mult. El este interesat în a
ajuta pe alții, indiferent de ce parte a globului trăiesc. El este cu adevărat un umanitar. Îi place să fie de folos altora.

Vărsătorul poate fi prea mult un visător. El face planuri, dar rareori le efectuează.
El este destul de nerealist. Imaginația lui are tendința de a fugi împreună cu el. Deoarece
multe dintre planurile sale sunt nepractice, el este întotdeauna într-un fel de cuantizare.
Nu toți îl pot aproba și accepta din cauza comportamentului său neconvențional. El poate fi un pic excentric. Uneori, el este atât de ocupat cu propriile sale gânduri, că pierde contactul cu realitățile existenței.

Unii Vărsătorii simt că sunt mai inteligenți decât alții. Ei rareori își recunosc
propriile lor greșeli, chiar și atunci când acestea sunt destul de evidente. Unii devin destul de fanatici în puncte lor de vedere. Cei născuți sub acest semn au capacitatea unică de a prezenta idei care vor revoluționa lumea. Abordarea lor în acest sens poate fi imprevizibilă, impersonală și uneori rece.

ASTROVERO / Pentru profile astrologice, previziuni și compatibilități astrologice

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/

Astrologia este un instrument extrem de util pentru toți cei care vor să înțeleagă natura umană și care vor să dețină controlul asupra propriei vieți și să nu fie victimele conjuncturilor nefaste. Interpretarea unei astrograme poate fi primul pas în constatarea cauzelor profunde ce determină un anumit comportament, starea emoțională, o atracție deosebită față de o profesie, o stare sufletească, boala sau sănătatea, fericirea, norocul sau din contra ghinionul, reușita în afaceri, compatibilitatea cu soțul/soția, căsătoria, divorțul, etc.

Profil Astrologic
Momentul nașterii unei persoane nu este întâmplător, pentru că el înseamnă un eveniment asistat de toate corpurile cerești ale sistemului solar. Astrologia natală se concentreaza asupra descifrării semnificației energiilor astrale prezente în ambianța specifică momentului nașterii fiintei. Interpretarea astrologică permite înțelegerea naturii psihologice, a destinului, a înzestrărilor sau a lipsurilor existente în natura ființei în cauză, permițând astfel unui om să se înteleagă pe sine, în unicitatea sa.

Profil Astrologic – junior
Nu ar fi frumos dacă la naștere părinții ar primi un manual sau o hartă care să-i ajute să crească un copil sănătos, fericit și împlinit ca ființă umană? Acest raport natal unic este special scris pentru copii și descrie în detaliu identitatea în curs de dezvoltare a copilului, precum și înclinațiile lui emoționale și intelectuale. Vă arată cel mai mare potențial de succes, împlinire personală și fericire a copilului dvs.

TU și EU – compatibilitate astrologică
Interacțiunea dintre două ființe este realitatea complexă a întâlnirii a două universuri. În ziua de astăzi, când relațiile umane sunt supuse unui întreg ansamblu de factori sociali și informaționali, astrologia relațională oferă posibilitatea de a înțelege mecanismele profunde care stau la baza reușitei unei relații, analizând cu o mare precizie factorii de compatibilitate și de incompatibilitate, prin aceasta permițând oamenilor să se înțeleagă mai bine unul pe altul și să ajungă la realizari comune deosebite.

Astrologia Karmică
Analiza Karmică se bazează pe principiul reîncarnării. Este un studiu complex ce dezvăluie cauzele diverselor situații apărute în această viață ca rezultat al acțiunilor dvs. din viețile anterioare. Astrologia Karmică ne dezvăluie adevărata noastră identitate, care de-a lungul acestor reîncarnări a acumulat în timp anumite cunoștinte, obiceiuri, sentimente. Fiecare om tinde să repete aceleași greșeli ca în trecut și, cunoscându-le, veți putea alege calea cea bună spre evoluție.

Calea Spirituală
„Calea spirituală” este un raport folosit pentru a vă ajuta să identificați spiritualitatea personală și calea pe care ar trebui să o urmați în mod natural pentru a atinge echilibrul și armonia care vine cu dezvoltarea spirituală adevărată. Raportul nu dictează, nu judecă, nu încearcă să definească reguli sau valori care poate nu vă aparțin. Este pur și simplu o fereastră asupra naturii spirituale cu care v-ați născut.

Astrologia previzională
Astrologia previzională caută să interpreteze interacțiunea astrelor aflate în permanentă mișcare cu microcosmosul ființei umane, așa cum este el revelat de influența astrală specifică momentului nașterii. Aceste evenimente pot viza orice aspect al vieții noastre: iubire, căsătorie, bani, sănătate, familie, copii, călătorii, afaceri, moșteniri, investiții, etc.

Astrologia holistică
Astrologia holistică reprezintă o nouă viziune a astrologiei, având ca punct central nevoia de a privi omul ca fiind un sistem complet. Tema natală este privită ca un întreg și nu doar ca o sumă de elemente distincte, disparate. Configurația globală pe care o formează planetele prin poziția și raporturile lor într-o astrogramă dau naștere unor modele care, și ele, au influență asupra vieții individului, asupra percepției sale despre lume, asupra felului cum interacționează cu ea.

Numerograma conţine un cod numeric a cărui interpretare dezvăluie personalitatea, predispoziţiile şi testele/lecțiile de învăţat în această existenţă. Numerograma este un instrument de cunoaştere, de evolutie şi de transformare personală.

Contact:
Email: astrovero@yahoo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AstroVero-1050774378289287/


Mă numesc Claudia Escu și sunt omul pe care îl vrei alături de tine atunci când simți că vrei să începi o viață nouă. Pot să vin în întâmpinarea ta cu toate instrumentele necesare pentru ca tu să te re-descoperi, să îți înțelegi puterea, valoarea și adevărata ta identitate, ca să renaști ca o persoană completă, împlinită și în deplin acord cu tine însuți și cu lumea. Astfel, vei putea reuși nu doar în ceea ce ți-ai propus, ci și în ceea ce îți este ”scris” să reușești. Claudia Escu Pagina Facebook CLICK AICI